Tgrt Haber

Samsung’un yeni canavarı geliyor: Galaxy S24+ performans testlerinde görüldü

Editör: Okan Güleş / Kaynak: mysmartprice
31 Temmuz 2023 14:04 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 14:05
Samsung’un yeni canavarı geliyor: Galaxy S24+ performans testlerinde görüldü

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen Galaxy S24+, tanıtım öncesi Geekbench performans testlerinde görüntülendi.

Samsung​, bu yıl amiral gemisi modelleri Galaxy S23 serisiyle karşımıza çıktı. Şık tasarımı, iddialı kamerası ve özelliklere sahip bu telefonlar ülkemizde kendi segmentindeki iPhone’lara kıyasla oldukça makul fiyattan satılıyor.

Yeni yıla yaklaşırken gözler bir sonraki Galaxy ailesine çevrildi. Kısa süre önce Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 katlanabilir modellerini de tanıtan Samsung, şimdi tüm odağını Galaxy S24 serisine çevrildi.

GALAXY S24+ GEEKBENCH​ TESTLERİNDE

Samsung’un yaklaşan amiral gemisi cihazlarından Galaxy S24+, SM-926U model numarasıyla Geekbench performans testlerinde görüldü.

Mysmartprice’in aktardığına göre S24+, işlemci tarafında gücünü Snapdragon 8 Gen 3​ yonga setinden alacak. Qualcomm Adreno 750 GPU ile desteklenen bu işlemci, performans tarafında sorunsuz ve akıcı bir deneyim sunacak.

Samsung’un yeni canavarı geliyor: Galaxy S24+ performans testlerinde görüldü

Test sonuçlarına dönersek S23+, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle tekli çekirdek testinde 2055 ve çoklu çekirdek testinde ise 5274 puan almıştı.

Yaklaşan Galaxy S24+ ise yine aynı platformda tekli çekirdek testinde 2233, çoklu çekirdek testinde ise 6661 puan aldı.

Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, Ekim sonunda Qualcomm tarafında resmi olarak duyurulacak. Galaxy S24 serisinin ise Ocak-Şubat aylarında piyasaya çıkması bekleniyor.

Kaynak: Mysmartprice
Derleme: TGRT Haber / Okan Güleş

Kaynak: mysmartprice

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...