Tgrt Haber

Sony'den amiral gemisi telefon geliyor: Xperia 5 V performans testlerinde görüldü

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Geekbench
27 Ağustos 2023 16:01 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 16:03
Sony'den amiral gemisi telefon geliyor: Xperia 5 V performans testlerinde görüldü

Sony, akıllı telefon pazarında aktifliğini korumayı amaçlarken yeni amiral gemisi telefonu için kolları sıvadı. Xperia 5 V, Geekbench performans testlerinde görüldü.

Sony​'nin eylül ayında piyasaya sürmeye hazırlandığı amiral gemisi modeli için geri sayım başladı. Japon şirketin üst düzey özelliklere sahip olacak telefonu, tanıtım tarihine yaklaşırken Geekbench​ performans testlerinde görüldü.

XQ-DE54 model numarasıyla Geekbench'te görüntülenen Xperia 5 V, bazı teknik detaylarıyla da gün yüzüne çıktı. İşte sahip olacak özellikleri ve performans sonuçları...

XPERİA 5 V TEKNİK DETAYLARI BELLİ OLDU

Geekbench çalışma puanı sonuçlarına göre Xperia 5 V, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle donatılırken, 8 GB RAM ve Android 13​ tabanlı işletim sistemi önceden yüklenmiş olarak ortaya çıktı.

Sony'den amiral gemisi telefon geliyor: Xperia 5 V performans testlerinde görüldü

Sonuçlara gelirsek performans testinde Xperia 5 V'nin tek çekirdek test puanı 1453 puan, çok çekirdek test puanı ise 4556 puan olarak kaydedildi.

Daha önce sızdırılan ve paylaşılan bilgilere göre Xperia 5 V'nin ön tarafı, çarpma ve kazıma delikleri bulunmayan simetrik tam ekran bir tasarıma sahip 6 inçlik bir ekranla gelecek. Çift arka kamera ile donatılacak telefon, birden fazla renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Kaynak: Geekbench
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Eyüp Klavun 5 Eylül 2023 15:37

Sony Xperia premium kullanıyorum 7.senesine gidiyor harika hiçbir problem yok bu gün piyasada satılan ürünlerden çok güzel Teşekkürler.

Sonraki Haber Yükleniyor...