Tgrt Haber

Spotify Premium üyelik ücretleri zamlandı: İşte yeni tarife

24 Temmuz 2023 14:51 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 14:56
Spotify Premium üyelik ücretleri zamlandı: İşte yeni tarife

İsveç merkezli dijital müzik platformu Spotify, Türkiye'de bireysel, aile, duo ve öğrenci üyeliği fiyatları için zam kararı aldı. İşte yeni tarife!

Türkiye​'deki Spotify Premium abonelik ücretlerine zam geldi. Reklamsız müzik dinleme ve şarkıları indirip internetsiz bir şekilde dinleme fırsatı sunan bu servis için belirlenen yeni tarife bugün itibarıyla yürürlüğe girmiş durumda. Peki Türkiye'de Spotify Premium fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar:

Spotify Premium bireysel abonelik ücreti

Spotify Premium bireysel abonelik ücreti artık aylık 39.99 TL. Bu aboneliğin önceki fiyatı 29.99 TL şeklindeydi. Spotify yaptığı açıklama ile zamlı tarifenin yeni kullanıcılar için bugünden itibaren geçerli olduğunu, mevcut aboneler içinse bir sonraki faturalandırma döneminden sonra başlayacağını duyurdu.

Spotify Premium aile üyeliği fiyatı

Spotify Premium aile üyeliği fiyatı aylık 64.99 TL şeklinde güncellendi. Eski fiyat aylık 49,99 TL şeklindeydi, böylece Spotify aynı anda 6 hesabın kullanılabildiği aile planına 20 TL'lik bir zam yapmış oldu.

Spotify Premium öğrenci üyeliği ücreti

Spotify Premium öğrenci üyeliği ücreti aylık 21.99 TL olarak güncellendi. Eski fiyat aylık 14.99 TL olarak belirlenmişti. Bakıldığında Spotify'ın öğrenci aboneliği fiyatına çok bir zam yapmadığını görüyoruz.

Son olarak, Spotify Premium Duo üyeliği ücreti ise 39,99 TL'den 54,99 TL'ye yükseltildi. Aynı anda iki hesaba izin veren Premium Duo, genellikle birlikte yaşayan çiftler tarafından tercih ediliyor. Spotify, aile planını pahalı bulanlara hitap eden bu seçeneği geçtiğimiz yıllarda bünyesine katmıştı.

Spotify Premium üyelik ücretleri zamlandı: İşte yeni tarife

Kaynak: Spotify.com

Derleme: Ömer Faruk Doğan - TGRT Haber

Kaynak: Spotify
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...