Tgrt Haber

Starfield kullanıcıları müjde: PC için beklenen yenilikler yolda, NVİDİA DLSS ve dahası

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Eurogamer
02 Kasım 2023 21:19 - Güncelleme : 02 Kasım 2023 21:20
Starfield kullanıcıları müjde: PC için beklenen yenilikler yolda, NVİDİA DLSS ve dahası

Steam, Starfield oyuncularının merakla beklediği desteği nihayet getiriyor. Grafik özelliklerinin yanı sıra Nvidia DLSS desteği oyuncularla buluşacak.

Starfield’ın piyasaya sürülmesinin ardından oyuncular, Nvidia DLSS desteğinin yanı sıra grafiklerlerde iyileştirme bekliyordu. Nihayet bu beklentiler yakın zamanda karşılanacak.

Bethesda​, uzun süredir beklenen Nvidia DLSS desteğinin yanı sıra, önümüzdeki hafta PC kullanıcıları için eksiklerin çoğu giderecek bir güncelleme yayınlayacak.

STARFİELD​ İÇİN NVİDİA DLSS DESTEĞİ YOLDA

Eurogamer.net’in aktardığına göre PC oyuncuları, önümüzdeki hafta Nvidia DLSS desteğine kavuşacak. Bu güncelleme Steam Beta olarak sunulacak.

Buna ek olarak Bethesda, söz verdiği diğer özellikleri de oyuna getirecek. Her ne kadar bazıları şimdiden eklenimş olsa da; 32:9 ultra geniş monitör desteği, bir görüş alanı kaydırıcısı, bir HDR kalibrasyon menüsü, artı parlaklık ve kontrast kontrolleri gibi birçok yenilik oyuna dahil edilecek. 

Konuya ilişkin sosyal medya paylaşımında bulunan geliştirici Bethesda,  "kare oluşturma, desteklenen sistemler için ekran ve HDR kontrolleri ile Nvidia DLSS desteği ve diğer optimizasyonlar ve iyileştirmeler" diyerek gelecek güncellemeyi duyurdu. 

Tabii ki yukarıda sözü verilen özellikler başlangıçta Steam Beta’nın bir parçası olarak gelecek. Daha sonra geri bildirimlere göre testler tamamlanacak ve PC ile Xbox​ kullanıcılarına da sunulacak. 

Son olarak Starfield'ın Beta güncellemesi için çıkış tarihi henüz net olarak açıklanmadı. Ancak çok geç olmadan kullanıcılar bu güncellemeye ulaşacaktır. 

Kaynak: Eurogamer
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...