Tgrt Haber

Starfield, GeForce NOW için çıktı! Beş kuruş vermeden oynayabileceksiniz

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: The Verge
14 Eylül 2023 13:59 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 16:26
Starfield, GeForce NOW için çıktı! Beş kuruş vermeden oynayabileceksiniz

Microsoft ile NVIDIA arasında imzalanan, Xbox Game Pass'ın GeForce NOW'a eklenmesini sağlayan anlaşmanın yürürlüğe girmesiyle Starfield da GeForce NOW'a eklendi. Her iki hizmete de abone olanlar oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabilecek.

Eğer XboxGame Pass​ ve NVIDIAGeForce NOW​ hizmetlerine aboneyseniz, ekstra bir ücret ödemeden Starfield​ oyununu oynayabileceksiniz.

Microsoft ile NVIDIA, geçtiğimiz aylarda 10 yıllık bir bulut oyun anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Game Pass platformu GeForce NOW hizmetine eklendi. Böylece Game Pass'te bulunan oyunların hepsi olmasa da büyük bir kısmı bulut oyun servisiyle oynanabilir hale geldi.

GeForce NOW üzerinden Game Pass, ilk etapta Deathloop, No Man's Sky Grounded ve Mount & Bland 2: Bannerlond oyunlarını destekliyordu. Şimdi ise Bethesda imzalı, bilim kurgu temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield de GeForce NOW'a resmen eklendi.

STARFİELD, GEFORCE NOW İÇİN ÇIKTI

GeForce NOW'un Türkiye ayağı olan "GeForce NOW powered by GAME+"ın X sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Starfield'ın Xbox Game Pass aboneliğiyle oynanabileceği duyuruldu.

https://twitter.com/GFNbyGAMEPLUS/status/1702029496726208560

Starfield, PC'de 899,00 TL'ye satılırken, Xbox'ta 1.150,00 TL'den başlıyor. GeForce NOW (aylık 244 TL) ve Xbox Game Pass Ultimate (aylık 120 TL) aboneliğiyle, toplamda aylık 364 TL ödeyerek oyunu oynamak mümkün.

Her iki platformda da halihazırda aboneliği olanlar, ekstra hiçbir ücret ödemeden Starfield'a erişebiliyor olacaklar.

GeForce NOW, NVIDIA'nın RTX teknolojisi ile oyun oynama imkanı da sunuyor. Ayrıca en fazla 6 saatlik bir oturum süresinde kullanılabiliyor, oyuncular bu süre dolduğunda tekrar oturum açarak kaldıkları yerden oynamaya devam edebiliyor. Bir gün içerisinde sınırsız sayıda oturum açılabildiğini de ekleyelim.

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...