Tgrt Haber

Steam'de bu haftanın en çok satan oyunları açıklandı: Yeni çıkan BattleBit yükselişte!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: SteamDB
20 Haziran 2023 12:30 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 12:32
Steam'de bu haftanın en çok satan oyunları açıklandı: Yeni çıkan BattleBit yükselişte!

SteamDB verileri bu hafta yeni gelen oyunlarla birlikte güncellendi. Buna göre Steam'de bu haftanın en çok satanları güncel haliyle açıklandı. BattleBit yükselişte!

Oyunseverler, Steam​, Epic Games, Microsoft'un Xbox Game Pass ve Sony'in PS Plus hizmetleriyle oyuna doyuyor. Her ay ve haftalık bazda ücretsiz oyunlar da sunan bu platformlar, kendi aralarında da rekabet içerisindeler.

Ancak Steam'in yükselişi gözlerden kaçmıyor. Öyle ki Türkiye'de de milyonlarca kullanıcı tarafından büyük ilgi görüyor. Peki bu hafta Steam Türkiye'de ne oldu, en çok hangi oyunlar sattı?

STEAM'DE EN ÇOK SATANLAR BELLİ OLDU

SteamDB verilerine göre haftanın en çok satan oyunları güncellendi. Listenin ilk 10 sırası geçen hafta ile hemen hemen aynı. Peki, Steam'de haftanın en çok satan oyunları neler? İşte detaylar…

Battlfield macerasını düşük sistemli bilgisayarlara getiren BattleBit isimli oyun​, dünyanın dört bir yanında rekor satış elde etti. Görünen o kısa süre önce çıkan oyun hemen keşfedilmiş ve bir anda yükselişe geçmiş. 180 TL'lik BattleBit bu haftanın en çok satanı olarak kayıtlara geçti. Listenin tamamı ise şöyle:

-BattleBit Remastered
-Call of Duty Modern Warfare 2
-F1 23
-Steam Deck
-Cyberpunk 2077
-STARFIELD
-Call of Duty Modern Warfare 2 - BlackCell 02
-Street Fighter 6
-Forza Horizon 5
-Dead by Daylight

Steam'da bu haftanın en çok satan 10 oyunu yukarıdaki gibiydi. Peki sizler hangi oyunları oynuyorsunuz, gelin yorumlarda tartışalım.

Kaynak: SteamDB
Derleme: TGRT Haber/ Okan Güleş

Kaynak: SteamDB
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...