Tgrt Haber

Steam'in dolar zammı öncesi Epic Games bombayı patlattı: Popüler iki oyun, kısa süreliğine ücretsiz

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
14 Kasım 2023 21:00 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 21:01
Steam'in dolar zammı öncesi Epic Games bombayı patlattı: Popüler iki oyun, kısa süreliğine ücretsiz

Epic Games, satın almaya kalktığınızda 430 TL'yi gözden çıkarmanız gereken iki adet popüler oyunu ücretsiz olarak indirmeye açtığını duyurdu.

Steam​'in, oyun fiyatlarının ciddi miktarda artmasına yol açacak yeni kararının yürürlüğe girmesine 1 haftadan az zaman kala, Epic Games​ yeni oyun kampanyasını duyurdu.

Her hafta bir veya birden fazla oyunu bedava dağıtan Epic Games Store, bu hafta Earthlock ve Surviving the Aftermath ile kullanıcıları karşısına çıktı. Piyasa fiyatı 430 TL'ye yakın bu iki oyun, 16 - 23 Kasım tarihleri arasında ücretsiz olarak indirilebilecek.

EPİC GAMES, 2 OYUNU ÜCRETSİZ VERİYOR

Snowcastle Games firması tarafından geliştirilen Earthlock, "90'ların sonlarındaki klasik 3D RPG'lerden esinlenen, sıra tabanlı savaş ve karakter ilerlemesine yeni bir bakış açısıyla bağımsız bir macera RPG'si" olarak karşımıza çıkıyor.

Yalnızca PC platformunda oynanabilen oyun, minimum Windows 7 işletim sistemi, x86 Dual Core 2.6 GHz işlemci, 4 GB RAM ve 4 GB depolama alanı gerektiriyor.

"Iceflake Studios Oy" tarafından geliştirilen ve "Paradox Interactive AB" tarafından yayınlanan Surviving the Aftermath, tek oyunculu oynanabilen bir strateji tabanlı şehir kurma simülasyon oyunu.

Steam'in dolar zammı öncesi Epic Games bombayı patlattı: Popüler iki oyun, kısa süreliğine ücretsiz

Geliştirici firma, oyunun düzgün bir şekilde çalışması için sahip olunması gereken bilgisayar özelliklerinin; minimum Windows 7 Home Premium, Intel i Core i5-2500K veya AMD FX 6350 işlemci, Nvidia GeForceGTX 580 veya AMD Radeon HD 7870 ekran kartı ve 4 GB RAM olduğunu açıkladı.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store hesabınız yoksa, resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in ücretsiz oyun​ kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUN LİNKİ

Kaynak: Epic Games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...