Tgrt Haber

Valve, Steam Deck OLED'i duyurdu: İşte fiyatı ve özellikleri

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Steam Deck
10 Kasım 2023 10:05 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 10:19
Valve, Steam Deck OLED'i duyurdu: İşte fiyatı ve özellikleri

Valve, kısa süre önce Steam Deck için OLED ekranlı yeni bir versiyonu duyurdu. Daha iyi ekran, uzun pil ömrü ve dikkat çeken özelliklerle Steam Deck OLED resmiyet kazandı. Fiyatı da belli oldu.

Valve​'nin Steam Deck​ cihazı yeni versiyonu ile güncellendi. Firma daha önce Steam Deck​'in yeni işlemcili versiyonunu piyasaya süreceğini söylemişti. Ancak beklenen cihazdan önce Deck'in OLED​ versiyonu duyuruldu. Peki neler sunuyor?

team Deck resmi web sitesi sayfası, OLED​ modelle ilgili bilgileri güncelledi. Daha parlak renklerin yanı sıra, HDR OLED​ ekran, canlı kontrast, olağanüstü netlik ve daha büyük görüntü ile oyuncular için yeni bir deneyim sunuyor.

STEAM DECKOLED​ ÖZELLİKLERİ

OLED​ ekranın yanı sıra Steam Deck​'in güncellenen versiyonu, daha büyük bir pil ile donatıldı. Ayrıoca OLED​ ekranın daha az güç tükettiği de verilen bilgiler arasında. Öyle ki AMD APU ile pil ömrü %30-50 arasında uzuyor. 

Valve, Steam Deck OLED'i duyurdu: İşte fiyatı ve özellikleri

Dikkat çeken bir başka yenilik ise daha yüksek indirme hızları. OLED​ ekranlı Steam Deeck, daha yüksek bant genişliği ve daha düşük gecikme sunan Wi-fi 6E desteğiyle geliyor.  Ayrıca oyun oynarken cihaz önceki versiyon gibi ısınmayacak. Daha büyük fan ve ısı emici sayesinde cihazın artık çok fazla ısınmadığını fark edeceksiniz. Bu sayede oyunları daha rahat, donmadan oynamak mümkün olacak. 

STEAM DECKOLED​ FİYATI NE KADAR?

Steam DeckOLED​ henüz ön siparişe açılmadı. Ancak Valve​, konsolun fiyatını 549 Dolar olarak açıkladı. Satışların 16 Kasım'da başlaması bekleniyor.

Kaynak: Steam Deck

Kaynak: Steam Deck
Sonraki Haber Yükleniyor...