Tgrt Haber

Take-Two, GTA 6 çıkış tarihinin ertelenip ertelenmediğini açıkladı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Tweaktown.com
09 Ağustos 2024 17:42 - Güncelleme : 09 Ağustos 2024 17:43
Take-Two, GTA 6 çıkış tarihinin ertelenip ertelenmediğini açıkladı

Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive, çok uzun süredir gündemde olan Grand Theft Auto 6 (GTA 6) oyununun erteleneceği iddiası üzerine bir açıklama yaptı.

Oyun dünyasının en sevilen oyunlarından biri olan ve her yeni sürümüyle büyük ilgi gören Grand Theft Auto​ serisi, GTA 5'in piyasaya sürülmesinden bu yana geçen uzun süreden sonra GTA 6​'yı kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Vice City​ şehrini yeniden ekranlara getirecek olan GTA 6'nın çıkış tarihi 2025 yılının sonbahar dönemi olarak açıklanmıştı. Bu tarih yaklaştıkça oyunla ilgili spekülasyonlar da artıyor. Son olarak, GTA 6'nın erteleneceği iddiası gündeme gelmişti.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Rockstar Games​'in çatı şirketi Take-Two Interactive​, GTA 6'nın 2025 sonbaharında çıkış yapacağını duyurdu. Son çeyreğe ilişkin mali verilerini açıklayan firma, bu çeyrekte 1,34 milyar gelir elde ettiğini aktarırken aynı zamanda GTA 6'nın çıkışının ertelenmeyeceğini doğruladı.

Webtekno'nun aktardığına göre, Rockstar imzalı dev yapım, 2025 yılının sonbahar aylarında PS5 ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak. Tam tarihi hâlâ belli değil. Maalesef GTA 6'nın PC için ne zaman geleceğine dair bir bilgi paylaşılmamış. Takvimde 2024 ve 2025 gösteriliyor.

PC sürümünün sonraki yıllarda geleceğini tahmin edebiliriz. Ancak ne kadar olacağı belirsiz. Örneğin GTA 5, konsoldan 2 yıl sonra PC için çıkış yapmıştı. GTA 6'da da benzer bir yaklaşım olup olmayacağını zaman gösterecek.

Kaynak: Tweaktown.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...