Tgrt Haber

Threads hesabını silmek artık çok daha kolay... Meta, yeni özelliği devreye aldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
14 Kasım 2023 09:29 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 09:34
Threads hesabını silmek artık çok daha kolay... Meta, yeni özelliği devreye aldı

Meta’nın yeni sosyal medya platformu Threads için uzun zamandır beklenen özellik geldi. Instagram hesabı etkilenmeden hesap silinebiliyor.

Meta’nın, eski adıyla Twitter’a rakip olarak gelen sosyal medya​ platformu Threads​, ilk çıkış yaptığı süreçte 100 milyon kullanıcı geçmeyi başardı.

Ancak Threads’in büyük bir problemi vardı. Kullanıcıların Threads hesabını silmek için, Instagram​ hesabını da silmesi gerekiyordu ve bu durum oldukça eleştirildi. Nihayet aylar sonra Meta​ kullanıcıların talebini yerine getirdi ve artık Threads üzerinden de hesap silme fonksiyonunu kullanıma sundu.

THREADS, HESAP SİLME ÖZELLİĞİNE KAVUŞTU

Threads kullanıcıları halihazırda Instagram hesabı etkilenmeden hesaplarını devre dışı bırakabiliyordu. Ancak tamamen silme seçeneği yoktu ve biraz geç de olsa bu özellik artık aktif edildi.

Kullanıcılar artık Threads ayarlarından "Hesaplar "a tıklayıp "Kişisel Verileri Sil ya da Devre Dışı Bırak "ı seçerek kişisel verilerini Threads'ten silebilir.

Threads hesabını silmek artık çok daha kolay... Meta, yeni özelliği devreye aldı

 Bu adım Threads’ten kurtulmak isteyip fakat Instagram hesaplarını da kaybetmekten korkan kullanıcılar için oldukça önemli. Ayrıca Meta’nın da gelecek planlarına göz kırpıyor. Kaynaklara göre sosyal medya devi, Threads’i ilerleyen zamanda bağımsız bir uygulama yapacak ve Instagram’dan ayıracak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...