Tgrt Haber

WhatsApp’tan büyük gruplara faydalı yenilik: Testler başladı, ilk görüntü geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Wabetainfo
14 Kasım 2023 08:51 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 08:54
WhatsApp’tan büyük gruplara faydalı yenilik: Testler başladı, ilk görüntü geldi

Meta, mesajlaşma uygulaması WhatsApp için faydalı bir özelliği daha devreye almaya hazırlanıyor. Tıpkı Discord gibi kalabalık gruplarda mesajlaşmak da kolaylaşacak. İlk görüntü geldi.

Temel amacı mesajlaşma​ üzerine kurulan WhatsApp​, yıllar içerisinde amacını korusa da diğer sosyal medya uygulamalarına da benzemeye başladı. Öyle ki Hikayeler, Kanallar ve akla gelecek birçok özelliği WhatsApp’tan erişmek mümkün.

Yeniliklerin ardı arkası kesilmez iken, bu kez de farklı bir özellik gündemde. Meta, WhatsApp için Discord​ benzeri bir özelliği test etmeye başladı. Gruplarda büyük kolaylık sağlayacak bu özellik sayesinde mesajlaşmanıza engel olacak bir durum kalmayacak.

WHATSAPP İÇİN DİSCORD BENZERİ ÖZELLİK YOLDA

Milyonlarca kullanıcıya sahip WhatsApp, kullanıcı deneyimini artıracak yeni özellikler test ediyor. Bunlardan biri de büyük gruplar için sesli sohbet özelliği. Discord benzeri bir alt yapıyla çalışacak bu özelliğin kullanıcılara da kolaylık sağlaması amaçlanıyor.

Öte yandan WhatsApp, sesli sohbet özelliği, daha çok büyük grupları yakından ilgilendiriyor. Söz konusu özellik; Telegram, Discord ve Slack benzeri özelliklere sahip olacak. 33 veya daha fazla kişiden oluşan gruplarda sesli sohbet başlatıldığı zaman gruptakilerin telefonları çalmayacak.

WhatsApp’tan büyük gruplara faydalı yenilik: Testler başladı, ilk görüntü geldi

Bununla birlikte kullanıcılar sesli sohbet deneyimini yaşarken, aynı zamanda mesajlaşmaya da devam edebilecek. Böylece mevcut sohbet ekranından da çıkılmamış olacak.

 

Kaynak: Wabetainfo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...