Tgrt Haber

Tıpkı ismi kadar sağlam ‘Tank Mini 1’ tanıtıldı: Hem de çok uygun fiyata!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: İthome
23 Ocak 2024 14:55 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 14:58
Tıpkı ismi kadar sağlam ‘Tank Mini 1’ tanıtıldı: Hem de çok uygun fiyata!

Mevcut akıllı telefonlardan farklı olan Tank Mini 1, üst düzey sağlamlığı ve çok uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Ayrıca suya ve toza karşı da tam dayanıklı.

Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi markalar yeni yıla yeni modelleriyle başladı. 

Her şirket kendi modelleriyle rekabette adından söz ettirirken, Unihertz isimli marka da alışılagelmişin ötesinde bir telefonla karşımıza çıktı. Sağlam yapısı, ilginç tasarımı ve uygun fiyatıyla Unihertz Tank Mini 1 tanıtıldı. Peki neler sunuyor?

UNİHERTZ TANK 1, DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERLE TANITILDI

Bugün itibariyle yurtdışı satışlarına başlanan Tank Mini 1, çok sağlam yapısıyla öne çıkıyor. Askeri koşullara göre tasarlanan bu telefon​,  4,3 inç boyutunda IPS ekranla donatıldı.

Çok büyük ekranlı telefonların aksine daha küçük bir boyutla gelen cihaz, pil tarafında da oldukça tatmin edici. Firma, özellikle uzun yollarda veya zorlu koşullarda yolda bırakmamak için Tank Mini 1’de 5.800 mAh pile yer verdi. 

Tıpkı ismi kadar sağlam ‘Tank Mini 1’ tanıtıldı: Hem de çok uygun fiyata!

İşlemci söz konusu olduğunda cihazda, MediaTek Helio G99 yonga seti yer alıyor. Aynı zamanda telefonda parlak el fenerinin yanı sıra, lazer telemetre de yer alıyor.  

Diğer teknik açılardan Tank Mini 1, 23 mm kalınlık ve 240 gram da ağırlığa sahip. Ayrıca suya ve toza karşı da tam dayanıklılık mevcut.

Ekran çözünürlüğü 1200 x 540 piksel olan bu telefon, 500 cd/m2 tepe parlaklık sunuyor. Ek olarak 12 GB RAM ve 256 GB depolama seçeneği olduğunu da belirtelim. 

Kamera açısından Tank Mini 1’in arka tarafında; 100 Megapiksel çözünürlükte ana kamera, ön tarafında ise 32 Megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Bunun yanında microSD kart desteği ve USB-C seçeneklerinin olduğunu, cihazın kutudan Android​ 13 ile çıktığını da belirtmekte fayda var. 

Son olarak fiyata gelecek olursak dayanıklı yapısıyla dikkat çeken Tank Mini 1, sadece 200 dolarlık fiyata sahip. Cihazın satışları yurt dışında başladı.

Kaynak: İthome

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...