Tgrt Haber

Twitter rakibi ‘Threads’ için çıkış tarihi verildi… Kullanıcılar akın edecek!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: mashable
04 Temmuz 2023 09:04 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 09:05
Twitter rakibi ‘Threads’ için çıkış tarihi verildi… Kullanıcılar akın edecek!

Twitter’ın rakibi olarak geliştirilen ve merakla beklenen mikroblog platform ‘Threads’ uygulaması için çıkış tarihi verildi.

Sosyal medyada yeni dönem, Threads​ ise başlıyor. Twitter​ son dönemde kısıtlamalar ve ücretli abonelikleriyle tepki toplarken, Meta​, yani Instagram’ın çatı şirketi de merkezi olmayan bir sosyal medya​ uygulaması geliştirdi.

Kısa süre önce App Store ve Google Play Store’de görülen Threads uygulaması için çıkış tarihi nihayet verildi.

THREADS, 6 TEMMUZ ÇIKIŞ YAPACAK

Uzun zamandır gündemde olan metin temelli bu Twitter alternatifi Threads, “6 Temmuz” tarihinde resmi olarak çıkış yapacak.

Instagram​ Inc’in bünyesinde App Store’a da giriş yapan uygulama, Twitter’ın çok tepki topladığı bu dönemde piyasaya sürülecek.

Twitter rakibi ‘Threads’ için çıkış tarihi verildi… Kullanıcılar akın edecek!

LOG’un aktardığına göre Instagram bağlantılı bu uygulama, bu açıdan Instagram’ı oldukça andırıyor ve Instagram’ın tasarım öğelerini barındırıyor.

Genel olarak çok sade görünen uygulama, odak noktası metin olmasına rağmen fotoğraf paylaşımına da destek veriyor. Uygulama kodlarını araştırarak henüz çıkmamış birçok yeni özelliği ortaya çıkaran Alessandro Paluzzi tarafından bulduğu kadarıyla Barcelona yanında Project P92 kod adının da kullanıldığı bu uygulamadaki içerikler, maksimum 500 karakter uzunluğunda olacak, toplu bir paylaşım akışındaysa maksimum 100 farklı post bulunabilecek.

Kaynak: mashable

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...