Tgrt Haber

Elon Musk Twitter’daki yeni özelliği duyurdu: Tweetlerin görüntülenme sayısı herkese açık olacak 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2022 02:30 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 03:16
Elon Musk Twitter’daki yeni özelliği duyurdu: Tweetlerin görüntülenme sayısı herkese açık olacak 

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, yaptığı yeniliklerle adından sıkça söz ettiriyor. Musk, tweetlerin görüntülenme sayısının videolarda olduğu gibi herkese açık olacağını söyledi. 

Twitter’ın satın aldıktan sonra CEO​ olarak şirketi yönetmeye başlayan Elon Musk’ın son dönemde Twitter’da yaptığı değişimlerle adından gündemden düşmüyor. 

Twitter​'ı 44 milyar dolara satın alan Tesla​ ve SpaceX​'in üst yöneticisi Musk, tweetlerin görüntülenme sayılarının, tıpkı videolarda olduğu gibi herkes tarafından görülebileceğini açıkladı. 

Musk, son paylaşımında, Twitter'da artık tweetlerin kaç kişi tarafından görüntülendiğini gösterileceğini duyurdu. 

Elon Musk​, paylaşımında, "Twitter, görüntüleme sayısını kullanıma sunuyor. Böylece bir Tweet'in kaç kez görüldüğünü görebilirsiniz! Bu, videolar için normal bir durumdu" ifadeleri kullandı.  

ANKET YAPIP İSTİFA EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ 

Zorlu satın alma süreci sonunda Twitter'ın yeni sahibi olan ve CEO'luk koltuğuna oturan Elon Musk 20 Aralık günü yaptığı "görevi bırakmalı mıyım" anketi yaptı. 

17 milyondan fazla Twitter kullanıcısının oy verdiği ankette katılımcıların yüzde 57.5’i Musk’ın görevi bırakması gerektiğini söyledi. Bu sonuçlardan sonra bir süre sessizliğini koruyan Musk, yerine yeni birini bulana kadar bu görevi sürdüreceğini söyledi.

"SALAK BİRİNİ BULMALIYIM"

Musk, “Bu işi alacak kadar salak birini bulur bulmaz CEO görevinden ayrılacağım! Ondan sonra sadece yazılım ve server ekipleriyle çalışacağım” dedi.

Ekim ayında Twitter’ı olaylı bir şekilde 44 milyar dolara satın alan Musk’ın Twitter’ın başına da geçmesi Tesla’nın bazı yatırımcılarını rahatsız etmiş ve Musk’ın iki şirketi de yönetmesinin Tesla’nın yönetimini sekteye uğratabileceğini söylemişti.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...