Tgrt Haber

Twitter CEO’luk görevinden istifa edecek mi? Elon Musk: İşi üstlenecek aptal birini bulur bulmaz bırakacağım

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
21 Aralık 2022 06:55 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 07:17
Twitter CEO’luk görevinden istifa edecek mi? Elon Musk: İşi üstlenecek aptal birini bulur bulmaz bırakacağım

Son dakika haberi: Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, şirketin yöneticiliğini üstlenecek kadar ‘aptal’ birini bulur bulmaz Twitter CEO'luğu görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Sosyal medya platformu Twitter’ı alma süreci ve Twitter’ı yönetme biçimiyle tepkilerin odağında olan şirketin yeni sahibi ve CEO’su Elon Musk sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde “Sizce CEO​'luk görevini bırakmalı mıyım” sorusuyla bir anket​ yapan ve anketten çıkacak sonuçlara da uyacağını söyleyen Musk'ın açtığı ankette sonucun ‘Evet’ çıkması sonrasında yeni bir hamle geldi.

MUSK: APTAL BULUR BULMAZ BIRAKACAĞIM

Sosyal medya hesabından CEO’luk görevini bırakacağını açıklayan Elon Musk, “Bu işi üstlenecek kadar aptal birini bulur bulmaz CEO'luktan istifa edeceğim! Sonrasında sadece yazılım ve sunucu ekiplerini yöneteceğim” ifadesini kullandı.

YENİ CEO ARIYOR

Twitter’ın CEO’su Elon Musk’ın Twitter’a yeni CEO aradığı belirtildi. Anketi paylaştıktan sonra Musk, “Gücü en çok elde etmek isteyenler onu en az hak edenlerdir” mesajını yazmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...