Tgrt Haber

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy S24 FE için ilk bilgiler geldi

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Gizmochina
01 Mart 2024 11:03 - Güncelleme : 01 Mart 2024 11:04
Uygun fiyatlı Samsung Galaxy S24 FE için ilk bilgiler geldi

Samsung Galaxy S24 FE için ilk sızıntılar gelmeye başladı. Galaxy S24 serisine uygun fiyatlı bir model olarak eklenecek yeni akıllı telefonun bu yılın ekim ayında tanıtılabileceği konuşuluyor. Peki Galaxy S24 FE özellikleri ne olacak?

Samsung​ ocak ayında Galaxy S24​, S24+ ve S24 Ultra modellerini farklı pazarlarda tanıttı. Seride ayrıca geçen yılki Galaxy S23 FE​'nin halefi olarak gelecek olan Galaxy S24 FE adlı dördüncü bir modelin de yer alması bekleniyor.

S24 FE'nin varlığına dair resmi bir onay bulunmamakla birlikte, S23 FE'nin Ekim 2023'te tanıtılması nedeniyle bu yılın ekim ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Beklenen lansmandan aylar önce, "Connor" isimli bir sızıntı kaynağı cihazın ilk ayrıntılarını paylaştı.

SAMSUNG GALAXY S24 FE ÖZELLİKLERİ SIZDIRILDI

Kaynağa göre Galaxy S24 FE, 12 GB LPDDR5x RAM'e sahip olacak. 218 GB (UFS 3.1) ve 256 GB (UFS 4.0) gibi iki depolama seçeneğiyle gelecek. Ayrıca 4.500mAh bataryayla piyasaya sürülecek. Hızlı şarj desteğinin kaç Watt olacağıyla ilgili bilgi verilmese de, selefi gibi 25W kablolu şarj ve 15W kablosuz şarj sunması bekleniyor.

Son olarak Galaxy S24 FE'nin AMOLED panele sahip olmasının beklendiğini de ekleyelim. Akıllı telefonun diğer detayları ise gizli tutuluyor.

EXYNOS İŞLEMCİSİYLE GELEBİLİR

Samsung Galaxy S23 FE, farklı pazarlarda Exynos 2200 ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga setleriyle piyasaya sürülmüştü. Ancak kaynağın X'te paylaştığı bir gönderide, S24 FE'nin küresel pazarda sunulacak versiyonunda Exynos çipinin kullanılacağı öne sürülüyor.

Aynı zamanda kaynak, Samsung'un Z serisi katlanabilir telefonlarının Snapdragon yonga setlerine sahip olacağını, S serisinin ise yalnızca Exynos yonga setlerine sahip olacağını iddia etti. Gelecekteki Galaxy A serisi telefonlarda ise MediaTek ve Exynos yonga setlerinin yer alacağını öne sürdü.

Kaynak: Gizmochina
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...