Tgrt Haber

WhatsApp'a Küçük Ama Önemli Yenilik: Artık Kimin Mesaj Attığını Anlayabileceksiniz

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
30 May 2022 17:10 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 13:08
WhatsApp'a Küçük Ama Önemli Yenilik: Artık Kimin Mesaj Attığını Anlayabileceksiniz

WhatsApp'ın Durum Güncellemelerine yeni bir özellik geliyor. Küçük çaplı bu özellik, duruma cevap veren kişi için bağımsız bir simge gösterecek.

WhatsApp​, son zamanlarda pek çok özellik üzerine çalışıyor. Her geçen gün uygulamanın beta sürümlerinde yeni bir farklılık göze çarparken, bu kez de Durum Güncellemeleriyle ilgili küçük çaplı bir değişikliğin ekran görüntüsü sızdırıldı.

Kısaca özet geçmek gerekirse WhatsApp, son dönemde birkaç özelliği test etmeye başladı ve bunlardan bazısını da kullanıcılara sundu. Örneğin emojiile tepki verme, bir kez görüntüle ve grup sohbetlerinde 2 GB'a kadar dosya boyutu gelen yeniliklerden birkaçıydı. Halihazırda Gruplar'ın yerini alacak Topluluklar üzerine de çalışılırken, bunun öncesinde başka bir yenilik göze çarptı.

WHATSAPP DURUMLARA YENİ ÖZELLİK

Wabetainfo isimli internet sitesi tarafından paylaşılan görüntüde, WhatsApp durumlarıyla ilgili yeni bir özelliğin test edildiği fark edildi. Bu, Durum Cevap Göstergesi Adlı bir özellik. Peki kullanıcılara ne gibi avantajı olacak?

WhatsApp'a Küçük Ama Önemli Yenilik: Artık Kimin Mesaj Attığını Anlayabileceksiniz

Mevcut WhatsApp sürümlerinde ne yazık ki kullanıcıların durumlara karşı verdiği cevap, sohbet ekranı dışında görünmüyor. Ancak yaklaşan özellikle sohbete tıklamadan kimin durumlarınıza cevap verdiğini kısayoldan görebileceksiniz. Çok büyük bir yenilik olmasa da, bu tür küçük çaplı değişikliğin kullanıcılar için artı sağlayacağını belirtmekte fayda var.

Yukarıdaki ekran resminden, gelecek özellikle ilgili daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Kullanıcılar, önümüzdeki günlerde piyasaya sürülmesi beklenen yenilikle, durumlarınıza cevap veren kişinin mesajını farklı bir simgede görebilecek. 

ANDROID VE IOS'A DA GELECEK

WhatsApp'ın üzerine çalıştığı özellik, ilk olarak uygulamanın masaüstü sürümünde tespit edildi. Ancak kaynaklar, WhatsApp'ın bu özelliğini; iOS ve Android için de getireceğini öne sürüyor. Tabii bunun için beklemek en yerinde karar olacaktır.

 

Kaynak: WABetainfo
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ülvi 1 Haziran 2022 23:22

Silinmiş mesajı nece oxumaq olar sade yolla

Sonraki Haber Yükleniyor...