Tgrt Haber

WhatsApp, ilişkileri bozacak yeni özelliğini kullanıma sundu: İşte iPhone için gelen son güncelleme!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Mac
31 May 2023 11:19 - Güncelleme : 31 May 2023 14:27
WhatsApp, ilişkileri bozacak yeni özelliğini kullanıma sundu: İşte iPhone için gelen son güncelleme!

WhatsApp, iOS için kısa süre önce kapsamlı bir güncelleme aldı. 23.10.76 yapı numaralı güncelleme ile çoklu cihaz desteği kullanıma sunulmaya başladı. İşte son güncelleme ile gelen tüm yenilikler.

WhatsApp​, kısa süre önce App Store​ üzerinden yeni bir güncellemeyi iPhone​ kullanıcılarına yayınladı. Söz konusu güncelleme ile merakla beklenen bir özellik de kullanıma sunuldu.

App Store'da yayınlanan son WhatsApp güncellemesi, 23.10.76 yapı numarasıyla piyasaya sürüldü. Çoklu cihaz desteği bu sürümle birlikte gelirken, hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler yapıldığına dair değişiklikler de paylaşıldı. İşte WhatsApp'ın iOS sürümüne gelen son yenilikler...

WHATSAPP'TA TEK HESABI BİRDEN FAZLA CİHAZDA KULLANMA DÖNEMİ

Bu yılın başlarında Meta​, WhatsApp için WhatsApp Companion isimli bir özelliği duyurdu. Bu özellik, aynı hesapta birden fazla cihazda oturum açmasına izin verileceği söylendi. Bugüne kadar WhatsApp sadece; Web sitesi dışında başka cihazlarda aynı anda hesabı kullanmaya izin vermiyordu, fakat son duyurulan özellikle bu mümkün hale geldi.

WhatsApp, ilişkileri bozacak yeni özelliğini kullanıma sundu: İşte iPhone için gelen son güncelleme!

App Store'daki WhatsApp güncellemesinin değişiklik günlüğünde Apple, nihayet bu özelliği artık iPhone kullanıcılarına getirdiğini de duyurdu.

Kullanıcılar artık tek bir hesabı, birden fazla telefonda kullanabilecek. Fakat özellik her ne kadar son güncellemeye eklenmiş olsa da, Wabetainfo isimli kaynak bunun kademeler halinde sunulduğunu ve herkese aynı anda gelmeyeceğini belirtiyor. Zira Türkiye'deki kullanıcıların bir kısmı da güncellemeyi yapmalarına rağmen bu özellikten faydalanamadığını belirtti.

Söz konusu özellik herkesin kullanımına sunulduğunda WhatsApp kullanıcıları, Telegram ve iMessage'de olduğu gibi birden fazla cihaz üzerinden mesaj alıp gönderebilecek.

İŞTE WHATSAPP 23.10.76 GÜNCELLEMESİNDEKİ TÜM YENİLİKLER

• Simdi WhatsApp' birden fazla telefonda kullanabiliyorsunuz. Bir iPhone' ikincil telefon olarak bağlamak için telefon numarasi kayit ekraninda "bu cihazi bağla" seçenegine dokunun.
• Simdi Süreli Mesajlar' kullanirken, önemli mesajlar daha sonrasi için kaydedebilirsiniz. Baslamak için bir mesaji basili tutun ve "Tut"u seçin.
• Durum özelligi için güncellenmis yazi tipleri ve arka plan renkleri dahil olmak üzere yeni metin bindirme araçlari eklendi.
• Simdi GIF'ler dokunmaniza geek kalmadan otomatik olarak oynatiliyor.
• Aramalar sekmesinden bir arama baglantisi olusturdugunuzda "Takvim'e Ekle" seçenegini kullanarak iOS Takvim uygulamasina WhatsApp arama baglantisi ekleyin.
Bu özellikler önümüzdeki haftalarda kullanima sunulacak. WhatsApp' kullandiginiz için tesekkür ederiz!

Kaynak: 9to5mac
Derleme: Okan Güleş / tgrthaber.com.tr

Kaynak: 9to5Mac
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...