Tgrt Haber

WhatsApp’a bomba yenilik geliyor… Milyonları sevindirecek özellik ortaya çıktı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
07 Haziran 2023 16:10 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 16:11
WhatsApp’a bomba yenilik geliyor… Milyonları sevindirecek özellik ortaya çıktı!

Yıllardır hayatımızda olan fakat önemli eksiklikleri bulunan WhatsApp, yeni güncellemeleriyle çok daha iyi hale geliyor. Son olarak kullanıcıların çok istediği bir özellik daha test edilmeye başladı. Söz konusu özellikten ilk görüntüler de geldi.

WhatsApp​ uygulaması, son yıllarda çok daha iyi hale geldi.  Her geçen gün yeni bir özellik üzerine çalışılırken, Meta bu güncellemeleriyle kullanıcının beğenisini kazanmayı başardı.

Yeniliklerin ardı arkası kesilmezken WhatsApp için çok beklenen bir özellik daha ortaya çıktı. Nitekim kullanıcılar bu yeniliği yıllardır bekliyordu ve nihayet test edilmeye başladı.

FOTOĞRAFLAR ‘HD’ OLARAK GÖNDERİLECEK

WhatsApp, sıkıştırılmamış fotoğrafları gönderme seçeneğini test ediyor. Uygulamanın iOS 23.11.0.76 ve Android 2.23.12.13 beta yapılarında tespit edilen yenilik, Wabetainfo tarafından ekran görüntüsü ile paylaşıldı.

WhatsApp’a bomba yenilik geliyor… Milyonları sevindirecek özellik ortaya çıktı!

Buna göre kullanıcılar artık WhatsApp’ta bir görüntü göndermek istediğinde, seçilen görüntüyü HD olarak gönderebilecek. Ancak sıkıştırılıp gönderilmesini istiyorsanız da yine Standart Kalite’yi seçebilir, fotoğrafın boyutunu küçülterek gönderebilirsiniz.

Ayrıca orijinal kalitede gönderilen fotoğraflar iletişim kutusunda HD simgesiyle işaretlenerek sohbet ekranında gösterilecek. Şu anda HD fotoğraf​ gönderme özelliği beta aşamasında, yani sadece sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanılabiliyor. Ama ilerleyen günlerde yayınlanacak bir güncelleme ile herkese açık olarak da sunulacaktır.

Kaynak: Wabetainfo
Derleme: tgrthaber.com.tr

 

Kaynak: WABetainfo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...