Tgrt Haber

WhatsApp'a 'müşteri hizmetleri' özelliği geldi

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: WABetaInfo
19 Haziran 2023 12:17 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 12:18
WhatsApp'a 'müşteri hizmetleri' özelliği geldi

WhatsApp, Windows uygulaması için yayınladığı son güncellemeyle müşteri hizmetleri özelliğini ekledi. Kullanıcılar WhatsApp yetkilileriyle çok kolay iletişime geçebilecekler.

WhatsApp​, Windows​ için geliştirdiği uygulamasına 'müşteri hizmetleri' desteği ekledi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar WhatsApp'ı kullanırken yaşadıkları her türlü problemi doğrudan şirkete rahatlıkla iletebilecekler.

Daha önce WhatsApp ile mail yoluyla da iletişime geçilebiliyordu. Fakat bu yöntem bazen zorlu bir süreç haline geliyordu. Şirket kullanıcıların WhatsApp Destek Ekibi ile iletişime geçmelerini kolaylaştırmak için Android​ ve iOS​ uygulamasına 'canlı müşteri hizmetleri desteği' eklemişti. Şimdi bu özellik PC'ye de geldi.

WHATSAPP MÜŞTERİ HİZMETLERİNE NASIL ULAŞILIR?

WABetaInfo'da yer alan bilgiye göre WhatsApp Destek Ekibinden doğrudan bir sohbet içinde yanıt alma işlevi, Microsoft Store'da yayınlanan en son Windows için WhatsApp güncellemesini yükleyen herkes tarafından kullanılabilir.

Güncellemeyi yükledikten sonra uygulamanın sol alt köşesinde yer alan Ayarlar simgesine tıklayın ve çılan ekrandaki Yardım > Bize Ulaşın seçeneklerine seçeneğini seçin. Ardından “Size nasıl yardımcı olabiliriz?” bölümü açılacak, burada yaşadığınız sorunu detaylıca yazın ve gönder tuşuna basın.

WhatsApp'a 'müşteri hizmetleri' özelliği geldi

Bazen WhatsApp'ın yaşadığınız sorunu daha hızlı çözüme kavuşturması için kullandığınız cihazı da tanımlaması gerekebilir. Bu sebeple "Include Device Information" yani "Cihaz Bilgisini Ekle" seçeneğini de seçmeniz faydalı olacaktır. Bu seçenek; bilgisayarınızla ilgili temel cihaz bilgilerini WhatsApp'a gönderir.

Tabii cihaz bilgilerini göndermek zorunlu değil. Ancak özellikle teknik bir sorun yaşıyorsanız (WhatsApp'ın aniden çökmesi gibi), bu sorunun sadece sizde mi yaşandığını yoksa başka kullanıcıları da mı etkilediğini şirketin daha hızlı anlayabilmesi için cihaz bilgilerinizi bilmesi önemli.

E-POSTA İLE DESTEK DE ALINABİLECEK

Ayrıca eğer WhatsApp Destek Ekibi ile canlı olarak sohbet etmek istemiyorsanız "E-postayla destek alın" butonuna da tıklayabilirsiniz. Bunu seçmeniz halinde yaşadığınız sorunu WhatsApp'a mail yoluyla bildirmeniz gerekiyor. Fakat daha hızlı yanıt almak istiyorsanız canlı sohbet seçeneğini tercih etmenizde fayda var.

Kaynak: WABetaInfo, Derleyen: Ömer Faruk Doğan

Kaynak: WABetaInfo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...