Tgrt Haber

X (Twitter) beklenen özelliğini aktif etti! Artık kimse ulaşamayacak 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2024 21:59 - Güncelleme : 12 Haziran 2024 22:01
X (Twitter) beklenen özelliğini aktif etti! Artık kimse ulaşamayacak 

X (Twitter), platformdaki beğenilerin gizlendiği özelliğini aktif etti. X haberi, "Beğenilerin artık gizli" başlığı ile kullanıcılara haberi duyurdu. 

2022 yılında Twitter​'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk​, mini bloğun adını 'X' olarak değiştirmesinin ardından yaptığı yeniliklere her geçen gün bir yenisini daha ekledi. 

Milyarder girişimci, bu kez de kullanıcıların beğenilerini gizledi. Akşam saatlerinde kullanıma geçen yeni özellik sayesinde kullanıcıların artık beğenileri gizli olacak. 

"BEĞENİLERİN ARTIK GİZLİ"

Geçtiğimiz günlerde duyurulan yeni uygulama kullanıcıların beğenisine sunuldu. X platformuna giren kullanıcılar, "Beğenilerin artık gizli" notuyla karşılaştı. 

X (Twitter) beklenen özelliğini aktif etti! Artık kimse ulaşamayacak  - 1. Resim

Platformdan yapılan açıklamada, "Gizliliğinizi daha iyi korumak amacıyla herkes için Beğenileri gizli hâle getiriyoruz. Daha fazla gönderiyi beğenmek, "Sana Özel" akışını iyileştirir." ifadelerine yer verildi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...