Tgrt Haber

X (Twitter) için iş bulma özelliği ufukta görüldü: Linkedln’e rakip olacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
27 Ağustos 2023 10:16 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 10:19
X (Twitter) için iş bulma özelliği ufukta görüldü: Linkedln’e rakip olacak

Elon Musk, sosyal medya platformu X’i farklı amaçlar için yeniden geliştiriyor. Son olarak Linkedln’e rakip olacak iş bulma özelliği de ortaya çıktı.

X (Twitter)​, son birkaç ayda sil baştan tasarlandı ve yeni özelliklerle bambaşka bir uygulama haline geldi.

Elon Musk​, X’i satın almadan önce bu platformun ilerleyen zamanda bir amaca bağlı kalmayacağını açıklamış, yapılan değişikliklerle de sözünü yerine getirdi. Şimdi ise Musk, iş bulma platformu Linkedln’e de rakip olmaya hazırlanıyor.

X (TWİTTER), İŞ BULMA ÖZELLİĞİNE KAVUŞUYOR

Webtekno’da yer alan habere göre, daha önce kullanıcıların X’te iş bulabilecekleri bir platform olacağı haberlerinin ardından bu özellik gün yüzüne çıkmaya başladı.

İşletmeler, X Blue aboneliği kapsamında turuncu renkli doğrulama rozetleri alabiliyorlar. Bu bağlamda yeni dönemde, doğrulama rozeti alan hesapların, iş ilanları açılabileceği ortaya çıktı.

X (Twitter) için iş bulma özelliği ufukta görüldü: Linkedln’e rakip olacak

Servis edilen ekran görüntüleri, iş ilanlarının profil sayfalarında açıkça gösterileceğini ortaya koyuyor. Böylelikle aktif iş arayışı olan Twitter kullanıcıları, yine bu platform üzerinden iş başvurusu yapma imkanı yakalayacaklar.

Öte yandan "Workweek" isimli bir şirketin CEO'su olan Adam Ryan, Twitter'ın yeni özelliğinin kendileri için aktif hale getirildiğini bir ekran görüntüsü paylaşarak duyurmuştu. Nima Owji isimli bir yazılımcının Twitter'daki paylaşımı ise işletmelerin, bir XML ile kolayca iş ilanları oluşturabileceklerini gözler önüne seriyor.

 

Kaynak: The Verge

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...