Tgrt Haber

X (Twitter) rakibi hızla büyüyor: Bluesky güncel kullanıcı sayısı açıklandı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 15:39 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 15:41
X (Twitter) rakibi hızla büyüyor: Bluesky güncel kullanıcı sayısı açıklandı!

Elon Musk’ın X’ine rakip olan ve kısa sürede büyüyen Bluesky, davet kodu ile katılım olmasına rağmen kullanıcı sayısında yeni bir rekora gitti.

Twitter’ın Elon Musk​ tarafından devralınmasının ardından Bluesky​, büyük bir ilerleme kaydetti. Eski Twitter​ CEO’su Jack Dorsey’in girişimi Bluesky, çıkışından bu yana kullanıcı sayısında yeni bir rekor kırdı.

Bundan önce Bluesky'nin Temmuz ayında 1 milyon yüklemeyi geçtiğini bildirmiş olsak da, şimdiye kadar 1 milyon kullanıcı sınırına ulaşmamıştı. Ancak şimdi işler değişti ve kullanıcı sayısında kritik viraj dönüldü.

BLUESKY 1 MİLYON KULLANICIYA ULAŞTI.

Wang, X'te TechCrunch'a verdiği yanıtta bu tutarsızlığı açıklayarak, uygulamayı indirenlerin sayısının oturum açmak için davet kodlarına sahip olanlardan daha fazla olduğunu belirtti.

Bluesky'nin yeni kilometre taşı, 1 milyon kişinin sadece uygulamayı indirmekle kalmayıp gerçekten bir hesap oluşturabildiği anlamına geliyor.

Öte yandan NTV’nin haberine göre, Instagram ile kayıt olunabilen Threads​, ilk günden 30 milyon kullanıcıya ulaşmıştı.

Ancak Threads'in aktif kullanıcı sayısında ciddi bir azalma söz konusu ve gün geçtikçe bu sayı düşmeye devam ediyor.

Bluesky'ın kullanıcıların davet kodu olmadan üyelikleri herkes için ne zaman açacağı ise bilinmiyor.  




Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...