Tgrt Haber

X (Twitter), ücretli abonelere yeni bir özellik sunmaya başladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Tecrunch
16 Ağustos 2023 10:18 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 10:22
X (Twitter), ücretli abonelere yeni bir özellik sunmaya başladı

Eski adı Twitter olan X, ücretli abonelere faydalı olacak yeni bir özellik sunmaya başladı.

Twitter​, geçtiğimiz haftalarda Elon Musk’ın kararıyla X olarak değiştirildi. Artık kullanıcılar gerek web sitesinde gerekse mobil uygulamada sosyal medya platformunu X adıyla ve logosuyla kullanıyor.

Bununla birlikte X için güncellemelerin de ardı arkası kesilmiyor. Özellikle ücretli abonelere pek çok özellik sunan X, son olarak faydalı bir yeniliği daha devreye aldı.

X ABONELERİNE ‘ÖNE ÇIKANLAR’ SEKMESİ SUNULDU

Yeni güncelleme kapsamında ücretli X aboneleri, artık profillerinde yeni bir ‘Öne Çıkanlar’ sekmesine sahip oldu.

Halihazırda kullanıcılara tweet sabitleme özelliği sunulsa da, bunu sadece bir gönderide uygulamak mümkündü. Ancak ücretli aboneler, eklenene yeni sekme sayesinde birden fazla gönderiyi ön plana çıkarabilecek.

https://twitter.com/TheFemboyForge/status/1688268169532653570?s=20

Bunun için aboneler, gönderilerinde yer alan üç nokta menüsüne dokunup, "Öne Çıkanlar'a ekle/kaldır" seçeneğini seçerek herhangi bir gönderilerini Öne Çıkanlar sekmesine ekleyebilir.

Ayrıca X’in, yeni Öne Çıkanlar sekmesinin yanı sıra, daha fazla kişinin premium hizmeti için ödeme yapmasını sağlamak amacıyla TweetDeck'i yalnızca abonelere özel bir ürün haline getirdiğini de belirtmekte fayda var.

Kaynak: techrunch
Derleme: TGRT Haber / Okan Güleş

Kaynak: Tecrunch

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...