Tgrt Haber

Xiaomi 13T Pro nasıl görünecek? İşte tasarımı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: MySmartPrice
26 Ağustos 2023 11:03 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 11:23
Görsel: Xiaomi 12T Pro

Redmi K60 Ultra'nın global versiyonu olarak piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi 13T Pro modelinin tasarımı, tanıtım öncesi ortaya çıktı.

Görsel: Xiaomi 12T Pro

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi​, 1 Eylül'de başlayacak IFA fuarında Xiaomi 13T serisini tanıtması bekleniyor. Xiaomi 13T ve 13T Pro olmak üzere iki modelden oluşması beklenen yeni akıllı telefon​ ailesinde en yüksek seçenek, tahmin edilebileceği üzere Pro modeli olacak.

İddialara göre cihaz Redmi K60 Ultra'nın global versiyonu olarak piyasaya sürülecek. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan K60 Ultra, markanın ilk 24 GB RAM'li akıllı telefonu olmasının yanı sıra, 120W hızlı şarjı destekleyen 5000 mAh batarya kapasitesiyle ön plana çıktı. Peki Xiaomi 13T Pro özellikleri nasıl olacak?

XİAOMİ 13T PRO TASARIMI SIZDIRILDI

MySmartPrice sitesi tarafından paylaşılan habere göre, Xiaomi 13T Pro'nun tasarımı bir sertifika sitesinde ortaya çıktı. Paylaşılan görüntülerde, akıllı telefonun hem arka hem de ön tasarımı bakımından Redmi K60 Ultra ile birebir aynı olduğu anlaşılıyor.

Arka tarafta Leica imzalı üçlü kamera modülüne yer veren ileri seviye mobil cihaz, bir adet 50 Megapiksel Sony IMX800 sensörlü ana kameraya, bir adet 8 Megapiksel geniş açılı sensöre ve bir adet de 2 Megapiksel makro sensöre ev sahipliği yapacak.

Xiaomi 13T Pro nasıl görünecek? İşte tasarımı

Diğer tasarım detaylarına bakıldığında, sağ ve sol çerçeveye yerleştirilmiş ses açma / kısma ve güç tuşları, hoparlör mekanizması ve USB Type-C portu gözler önüne seriliyor. Cihaz güvenliğini ise ekran altı parmak izi sensörüyle karşılayacak.

Xiaomi 13T Pro, 12 GB veya 16 GB RAM ve 512 GB veya 1 TB depolama konfigürasyonlarıyla gelmesi bekleniyor. Fakat tahminlere göre Redmi K60 Ultra'da olduğu gibi 256 GB'lık bir başka versiyonu da satışa sunulabilir.

Kaynak: MySmartPrice
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...