Tgrt Haber

Xiaomi 14 Pro, Apple'dan ilham alacak: Dikkat çeken yeni özelliği belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
10 Eylül 2023 11:00 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 11:11
Xiaomi 14 Pro, Apple'dan ilham alacak: Dikkat çeken yeni özelliği belli oldu

Xiaomi'nin önümüzdeki yıl piyasaya süreceği amiral gemisi modeli Xiaomi 14 Pro için bir yeni bilgi daha geldi. Çinli firma Apple'dan ilham alacak.

Yıl sonuna yaklaşırken, merakla beklenen yeni telefonlar için de sızıntıların sayısı arttı. Apple, 12 Eylül'de iPhone 15​ serisini tanıtarak ses getirmeye hazırlanırken, diğer yandan Çinli rakibi Xiaomi​ de amiral gemisi modelleri için geri sayıma başladı.

Xiaomi 13 serisi ile hem Çin hem de Avrupa pazarında dikkat çeken Xiaomi, bu yılın sonu veya önümüzdeki yılın başında Xiaomi 14​ serisi ile karşımıza çıkacak.  Tanıtım tarihine adım adım ilerlerken Xiaomi 14 Pro'nun yeni bir detayı daha ortaya çıktı. Xiaomi'nin bu alanda Apple'dan ilham aldığı söyleniyor.

XİAOMİ 14 PRO'DA TİTANYUM GÖVDE SÜRPRİZİ

Xiaomi'nin yeni modeli 14 Pro'nun en dikkat çekici özelliklerinden biri titanyum gövdesi olacak. Titanyum, hafif, dayanıklı ve paslanmaz bir metal olarak biliniyor. Xiaomi 14 Pro, titanyum gövde sayesinde hem şık hem de sağlam bir tasarıma sahip olacak.

Xiaomi 14 Pro, Apple'dan ilham alacak: Dikkat çeken yeni özelliği belli oldu

Teknik özellik bakımından ise Xiaomi 14 Pro, yine beklentileri karşılaşacak

Xiaomi 14 serisi, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinin tanıtım etkinliğinin hemen ardından piyasaya sürülecek. Titanyum alaşımlı gövdeye ek olarak güçlü işlemci ve yüksek çözünürlüklü kameralar bizleri bekliyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kişisel bigi vermek istemiyorum 11 Eylül 2023 10:17

Keşke fiyatlar ve ödeme seçenekleri de olsaydı

Sonraki Haber Yükleniyor...