Tgrt Haber

Xiaomi, HyperOS kararlı sürümünü popüler bir modele daha getirdi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: İthome
05 Şubat 2024 10:10 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 10:11
Xiaomi, HyperOS kararlı sürümünü popüler bir modele daha getirdi

Halihazırda dağıtımına devam edilen HyperOS güncellemesi, Xiaomi'nin popüler modeli Redmi K50 için kararlı olarak çıkış yaptı.

HyperOS​ ile yeni bir sayfa açan Xiaomi​, uzun yıllardır mevcut olan MIUI​ arayüzünü tarihe gömdü. 

Gelişmiş özellikler, daha akıcı arayüz, hız ve daha az pil tüketimine odaklanan HpyerOS güncellemesi, şu ana kadar hem global çapta hem Çin​'de birçok modele sunuldu. Şimdi ise sıra Redmi K50'ye geldi.

REDMİ K50, HYPEROS GÜNCELLEMESİNE KAVUŞTU

Ithome.com kaynağına göre HyperOS güncellemesi, Redmi K50 için 1.0.2.0.ULNCNXM yapı numarasıyla çıktı. Kararlı olarak yayınlanan bu güncellemenin boyutu ise 5,7 GB.

Xiaomi, HyperOS kararlı sürümünü popüler modeli için yayınladı - 1. Resim

Şu anda Çin'de piyasaya sürülen bu güncelleme, önümüzdeki günlerde global olarak da indirmeye sunulacaktır. Xiaomi, genellikle 1-5 hafta arasında güncellemeleri Çin dışında kullanıcılara sunuyor.

Xiaomi’ye göre HyperOS, akıllı bir ekosistem için kişisel cihazların yanı sıra, arabaları, hatta akıllı ev ürünlerini birbirine bağlayan insan merkezli bir sistem olarak geliyor.

Bu işletim sistemi; güçlü cihaz performansının sağlanması, uygun bağlantıların sağlanması ve uçtan uca gizlilik ve güvenliğin sağlanmasıyla destekleniyor.

Kaynak: İthome
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...