Tgrt Haber

Xiaomi Redmi A3 'aşırı uygun' fiyatıyla tanıtıldı! İşte özellikleri

14 Şubat 2024 13:20 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 13:21
Xiaomi Redmi A3 'aşırı uygun' fiyatıyla tanıtıldı! İşte özellikleri

Xiaomi'nin yeni modeli Redmi A3 uygun fiyatı, geniş ekranı, yüksek yenileme hızı ve Android 14 işletim sistemi gibi dikkat çeken özellikleri ile piyasaya sürüldü.

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi​, bugün aşırı uygun fiyatlı olarak yorumlanan Redmi A3 modelini resmen duyurdu. Yeni model deri benzeri arka tasarımı, geniş ekranı, yüksek yenileme hızı ve Android 14​ işletim sistemi ile geliyor.

XİAOMİ REDMİ A3 ÖZELLİKLERİ

Redmi A3 tıpkı Redmi A2'de olduğu gibi MediaTek Helio G36 işlemcisinden gücünü alıyor. Ancak RAM'i önceki modeline göre artırılmış. Redmi A2'de 2/3/4 GB RAM seçenekleri yer alırken, Redmi A3 ise 3, 4 veya 6 GB RAM opsiyonlarıyla karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Redmi A3 'aşırı uygun' fiyatıyla tanıtıldı! İşte özellikleri - 1. Resim

6.71 inçlik HD+ çözünürlüklü LCD ekran, 90 Hz yenileme hızı ve Gorilla Glass 3 cam koruma teknolojisi ile öne çıkan akıllı telefonun parmak izi tarayıcısı, güç tuşunun üst kısmına yerleştirilmiş durumda. Su damlası çentiği ise 5 Megapiksel selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor.

Arka tarafta bulunan büyük dairede 8 Megapiksel ana kamera ve özellikleri belirtilmeyen yardımcı bir kamera yer alıyor. 5,000 mAh kapasiteli pil, USB-C portu üzerinden 10W şarjı desteklerken, telefonun üst kısmında bir tane 3.5 mm ses jakı da bulunuyor.

Xiaomi Redmi A3 'aşırı uygun' fiyatıyla tanıtıldı! İşte özellikleri - 2. Resim

Redmi A3, üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor: Zeytin Yeşili, Gece Siyahı ve Göl Mavisi. Fiyatlar da çeşitli bellek ve depolama seçeneklerine göre değişiyor;

XİAOMİ REDMİ A3 FİYATI

  • Temel 3/64 GB versiyonu: 87 dolar
  • 4/128 GB versiyonu: 100 dolar
  • En üst düzey 6/128 GB versiyonu: 111 dolar

Kaynak: GSMArena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...