Tgrt Haber

Xiaomi, Redmi Watch 4 ve Redmi Buds 5 Pro modellerini Türkiye'de satışa sundu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 16:49 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 16:50
Xiaomi, Redmi Watch 4 ve Redmi Buds 5 Pro modellerini Türkiye'de satışa sundu

Uygun fiyatlı giyilebilir teknoloji ürünleriyele dikkat çeken Xiaomi, şirketin yeni akıllı saati Redmi Watch 4 ile kablosuz kulaklığı Redmi Buds 5 Pro modellerini Türkiye'de satışa çıkardı.

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi​, akıllı telefonların yanı sıra giyilebilir teknolojide de adından söz ettiriyor. 

Gerek kendi ülkesi gerekse küresel çapta onlarca ürünüyle rekabet eden firma, kısa süre önce iki yeni ürününü Türkiye pazarında satışa çıkardı. Bunlar sırasıyal Redmi Watch 4 ile Redmi Buds 5 Pro.

REDMİ WATCH 4 VE BUDS 5 PRO TÜRKİYE PAZARINDA SATIŞA ÇIKTI

Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 ve Buds 5 Pro, geçtiğimiz saatlerde Xiaomi Türkiye mağazasında listelenmeye başladı. 

Bu kapsamda uygun fiyatlı saat arayanlar için tercih edilebilecek Redmi Watch 4, ülkemizde 3.299 TL fiyatla kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca gümüş grisi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğine sahip.

Xiaomi, Redmi Watch 4 ve Redmi Buds 5 Pro modellerini Türkiye'de satışa sundu

Redmi Buds 5 kablosuz kulaklık​ ülkemizde 1.099 TL fiyatla satılırken, halefi olarak gelen Redmi Buds 5 Pro için ise fiyat 1.949 TL olarak açıklandı.

-Redmi Watch 4: 3.299 TL
-Redmi Buds 5: 1.099 TL
-Redmi Buds 5 Pro: 1.949 TL

WATCH 4 TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Redmi Watch 4, firmanın metal kasaya sahip ilk akıllı saati olma özelliğini taşıyor. Şık tasarımıyla dikkat çeken cihaz, ön yüzünde 390×450 piksel çözünürlük sunan 1.97 inç MOLED LTPS ekrana sahip. Ayrıca 200 farklı saat yüzü, AOD (Hep Açık Ekran) desteği, 5 ATM suya dayanıklılık, 150 spor modu ve 20 gün pil ömrü sunuyor.

BUDS 5 VE 5 PRO ÖZELLİKLERİ NELER?

Xiaomi'nin yeni bütçe kulaklık modeli olan Redmi Buds 5, 12.4 mm çapında titanyum kaplı sürücülerden güç alıyor. Bunun yanında NetEase Cloud Sound sertifikası, Bluetooth 5.3 ve çift mikrofona sahip. Ayrıca üç farklı gürültü engelleme ve üç farklı dış ses geçirgenlik seviyesi (şeffaf mod) ile 46 dB'ye kadar aktif gürültü engelleme (ANC) sunabiliyor. Pil ömrü ise tek kullanımda 10 saat, şarj kutusunun desteği ile 40 saat. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...