Tgrt Haber

Xiaomi telefonlar baştan aşağı değişecek: HyperOS arayüzünden ilk görüntüler geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: X- Twitter
18 Ekim 2023 12:05 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 12:07
Xiaomi telefonlar baştan aşağı değişecek: HyperOS arayüzünden ilk görüntüler geldi

Xiaomi’nin MIUI arayüzüne veda ederek gösterdiği yeni HyperOS arayüzünün ilk görüntüleri paylaşıldı. Tasarım açısından iOS’a benzemesi dikkatlerden kaçmadı.

Xiaomi​, yaklaşık 13 yıldır akıllı telefonlarında kullandığı arayüzü MIUI’a geçtiğimiz günlerde veda etti. Şirketin CEO’su Lei Jun​, cihazlar için geliştirdiği yeni arayüz HyperOS’u gösterdi.

Xiaomi 14 serisiyle piyasaya çıkacak HyperOS​ arayüzü için ilk ekran görüntüleri geldi. Tasarım iOS’a benzerken, daha modern bir görünüme kavuştuğunu da söyleyebiliriz.

HYPEROS ARAYÜZÜNDEN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

HyperOS'un kullanıcılara ne getireceğini bilmekten hala çok uzağız, ancak şimdiden bazı kesinlikler var. Xiaomi bunu sistemleri için temel öneri haline getirmek ve daha iyi yeteneklere sahip daha entegre bir ekosisteme sahip olmak için mümkün olduğunca çok platformla entegre etmeye çalışmak istiyor.

Xiaomi telefonlar baştan aşağı değişecek: HyperOS arayüzünden ilk görüntüler geldi

Xiaomi'nin CEO'su Lei Jun tarafından duyurulmasının ardından HyperOS'un ilk görüntüleri de ortaya çıktı. En başından beri MIUI​ ile birçok benzerlik olduğunu söyleyebiliriz.

Android’i temel alacak bu arayüz, kullanıcıların aşina olduğu pek çok işlevi koruyacak. Değişiklik simge ve animasyonlarda görülebilir. Yukarıdaki görüntülerden yeni HyperOS arayüzüne göz atabilirsiniz.

Kaynak: X- Twitter
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...