Tgrt Haber

Yapay zeka sohbet robotu ‘ChatGPT’, Windows 11’e kayıyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
02 Mart 2023 15:20 - Güncelleme : 02 Mart 2023 15:24
Yapay zeka sohbet robotu ‘ChatGPT’, Windows 11’e kayıyor!

Yapay zeka sohbet robotu ChatGPT kısa süre önce Bing tarayıcısına entegre edildi. Popüler olma yolunda her geçen gün daha da iyiye giden sohbet robotunun, bu kez Windows 11 işletim sistemine kaydığı bildirildi.

Microsoft​, son dönemin yükselen yıldızlarından ChaGPT’yi Bing​ tarayıcısına entegre etti. Verdiği cevaplarla herkesi şaşkına uğratan yapay zeka​, giderek daha da popüler hale geliyor.

ChatGPT’nin popülerliği artmaya devam ederken, Microsoft yapay zekayı daha fazla platformuna entegre ediyor. Şimdi sıra Bing’in ardından Windows 11​ işletim sisteminde. Zira Windows 11 için yapay zeka sohbet robotu yakın zamanda test edilmeye başlandı.

CHATPT’NİN KULLANIMI GENİŞLİYOR

Yapay zeka destekli Bing web ve mobil uygulamalarında olduğu gibi çalışacak. Bir arama metni girilebilirken diğer yandan sohbet başlatabilecek, soru sorup cevap alabilecek ve içerik üretebileceksiniz.

Yapay zeka sohbet robotu ‘ChatGPT’, Windows 11’e kayıyor!

Microsoft bu yeniliği, “Windows’un büyük atılımı” olarak lanse ediyor. Bu özelliği kullanmak için Bing Preview programına kayıtlı olmak gerekiyor.

Öte yandan Windows 11 güncellemesinin geri kalanı, daha sonra değineceğimiz diğer yeni eklemeler ve yeteneklere odaklanıyor. Bununla beraber, Bing'in yapay zeka sohbet robotunun Microsoft’un birçok ürününe entegre olsa da, zaman zaman tutarsız yanıtlar vermekte olduğu da bir gerçek. Bu da, henüz tam olarak hazır olmadığı yorumlarını beraberinde getiriyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...