Tgrt Haber

Yapay zekalı kablosuz mouse CheerDost 2 tanıtıldı: ChatGPT ile kopya bile veriyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2023 09:40 - Güncelleme : 23 Kasım 2023 09:42
Yapay zekalı kablosuz mouse CheerDost 2 tanıtıldı: ChatGPT ile kopya bile veriyor

CheerDots isimli bir marka, yapay zeka modeli ChatGPT'yi destekleyen yeni kablosuz mouse'unu tanıttı. Gelişmiş özelliklere sahip olan bu mouse, tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Günden güne popülerleşen yapay zeka​ artık trend haline geldi. ChatGPT​ ve Google Bard ile başlayan serüven, artık donanım ürünlerine de sıçradı. 

CheerDots isimli bir marka, yapay zeka ChatGPT'yi destekleyen yeni kablosuz mouse'unu piyasaya sürdü. 

YAPAY ZEKA, MOUSE'A ENTEGRE EDİLDİ

CheerDots 2 ismindeki bu fare ya da kablosuz mouse, iki parçaya bölünmüş bir minyatür alet olarak karşımıza çıkıyor. Dokunmatik yüzey tabanına da sahip olan bu fare, harekete göre özelleştirilebiliyor.

Yapay zeka özelliklerine gelirsek; CheerDots 2, ChatGPT desteği sayesinde bir dersi ya da konuşmayı kaydedebilirsiniz. Yapay zeka, sesi metne dönüştürüp bilgisayara aktararak işleri kolayca halletmenize imkan tanıyor. Ek olarak dersteki bir ana konunun vurgulanmasında da yine önemli bir rol üstleniyor.

Yapay zekalı kablosuz mouse CheerDost 2 tanıtıldı: ChatGPT ile kopya bile veriyor

Öte yandan mouse'un geliştiricileri CheerDots 2 için; İster ders çalışın, ister sunum yapın, ister not alın, Cheerdots 2 sizin için mükemmel bir cihazdır" ifadelerini kullanıyor.

Ses kayıt işlevi ve ChatGPT yongalarına ek olarak fare, lazer işaretleyici olarak da kullanılabiliyor. Bu, çok sık sunum yapan kişiler için de oldukça yararlı bir özellik.

Fiyata gelecek olursak; uzun pil ömrü ve  ChatGPT destekli kablosuz mouse CheerDots 2 130 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Satışlar şu an için yurt dışında geçerli.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...