Tgrt Haber

YouTube'un, Türkiye için topladığı bağış miktarı belli oldu!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2023 09:46 - Güncelleme : 14 Şubat 2023 10:18
YouTube'un, Türkiye için topladığı bağış miktarı belli oldu!

Barış Özcan ile Türkiye Deprem Yardım Fonu kampanyası başlatan YouTube'un, Türkiye için topladığı bağış miktarı açıklandı.

Türkiye​'de yaşanan asrın felaketinde dokuzuncu güne girildi. Yaşanan deprem​ sonrası tüm dünya seferber olurken, onlarca ülkeden, binlerce kişi Türkiye için yapılan bağış​ kampanyasına katıldı.

Teknoloji devleri de depremzedeler için önemli yardımda bulundu. YouTube​'da, Barış Özcan aracılığıyla bir kampanya başlattı ve dokuz gün boyunca aralıksız yardım topladı.

TÜRKİYE İÇİN TOPLANAN BAĞIŞ RAKAMI AÇIKLANDI

"Turkiye Earthquke Relief Fund" (Türkiye Deprem Yardım Fonu) isimli kampanya, bilim ve kültür sanat konularında video yapan Barış Özcan tarafından başlatıldı.

Evim Ağacı, Akademiklink, Bebar Bilim, Kozmik Anafor, Uzay Çağında Yolculuk, Technopat, Webtekno, CanSungur, Mert Günhan, Murat Sönmez, Mesut Çevik gibi yayıncılar, kampanyaya destek oldu.  

YouTube'un, Türkiye için topladığı bağış miktarı belli oldu!

YouTube’da başlayan bu kampanyanın Turkish Philanthropy Funds (Türk Hayırseverlik Fonları) isimli sivil toplum kuruluşunun gerçekleştirdiği ana kampanyaya bağlı olduğu belirtildi.

Ana kampanya kapsamında 6 milyon 917 bin 529 dolar toplandı. Bağışın 1 milyon doları, ABD’de yaşayan girişimci Hamdi Ulukaya tarafından yapıldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...