Tgrt Haber

Antalya'da dünya çevre gününde sahildeki çöpler dronla toplandı

05 Haziran 2023 16:38 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 17:01
Antalya'da dünya çevre gününde sahildeki çöpler dronla toplandı

Antalya’da 5 Haziran Dünya çevre günü münasebetiyle temizlik faaliyeti gerçekleştirildi. Kemer’in ünlü kındılçeşme sahilinde çöpler dronla toplandı.

Antalya​'da Kemer​ ilçesinde ünlü Kındılçeşme sahilinde 5 Haziran Dünya çevre günü münasebetiyle temizlik faaliyeti gerçekleştirildi. Çeşitli ülkelerin vatandaşı çevre gönüllülerinin çöpleri topladığı torbaları dronlarla taşındı. 2 yıldır Caretta Caretta deniz kaplumbağalarının yuvalama alanı olarak gündeme gelen kındılçeşme kumsalında, Kemer doğal hayatı ve çevreyi derneği öncülüğünde çevre temizliği yapıldı.

''DRONE HAYATIMIZIN HER ALANINDA YER ALACAK''

Uluslararası İnsansız Hava Aracı Pilotları Derneği Kurucu Başkanı Erdoğan Budak, ''Dron kullanımının hayatın her alanında işlemlere hız kazandırmak ve hizmet kalitesini artırmak için kullanmaya devam edeceğiz'' dedi. 

Antalya'da dünya çevre gününde sahildeki çöpler dronla toplandı

Çevre duyarlılığına dikkat çekerek farkındalık oluşturmak isteyen Belediye Meclis üyesi Ramazan Kal, “İnsanların yararlandıkları alanları temiz tutması gerek. Çöplerin toplanmasından önce, insanların kullandıkları bu alanlara çöp bırakmamaları gerekir” şeklinde konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...