Tgrt Haber

Haluk Levent'ten 'Ahbaplar eğlencede' eleştirilerine cevap: Ne olur bırakın çalışsınlar

25 Şubat 2023 20:43 - Güncelleme : 25 Şubat 2023 20:50
Haluk Levent'ten 'Ahbaplar eğlencede' eleştirilerine cevap: Ne olur bırakın çalışsınlar

Deprem bölgesine yaptığı yardımlarla gündem olan Ahbap'ın kurucusu, ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından gelen eleştirilere cevap verdi. Levent paylaşımında, "Ne olur bırakın çalışsınlar" dedi. 

Depremin ilk gününden beri Ahbap​'ı koordine ederek afette zarar gören vatandaşlara yardım​ ulaştırmaya çalışan Levent, bir yandan çalışırken bir yandan da sosyal medya üzerinden gelen eleştirilere cevap veriyor

Son deprem​ felaketlerinin en etkin sivil toplum örgütü Ahbap’a sosyal medya eleştirileri bitmiyor. Son olarak Ahbap çalışanlarının videolarını paylaşarak “Ahbaplar eğlencede” gibi gösterenlere sanatçı Haluk Levent​, cevap verdi.

Haluk Levent, sosyal medya hesabından iki video yayınlayarak, "Depremzede çocukları biraz olsun mutlu etmek için prova yapıyorlardı oysa. Prova yapılan 1.Videoyu “Ahbaplar eğlencede” diye göstermek ayıp. 2.Videoda her şey ortada. Ne olur uğraşmayın bırakın çalışasınlar" dedi. 

https://twitter.com/haluklevent/status/1629402663258341377

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...