Tgrt Haber

Haluk Levent, spekülasyonlar sebebiyle İçişleri Bakanlığı’ndan tekrar denetleme talep etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2023 12:32 - Güncelleme : 23 Şubat 2023 13:53
Haluk Levent, spekülasyonlar sebebiyle İçişleri Bakanlığı’ndan tekrar denetleme talep etti!

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından depremzedeler için çalışmalar yapan ve büyük bağışlar toplayan Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP’ın tekrar denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı Dernekler Müdürlüğü'ne başvurdu.

Kahramanmaraş​ ve Hatay’da gerçekleşen büyük depremlerle 10 şehrimiz yerle bir olurken on binlerce vatandaşımız da hayatını kaybetti. Depremin meydana geldiği 6 Şubat tarihinden itibaren deprem​ bölgesine yardım ulaştırmaya çalışan Haluk Levent​, depremzedeler için büyük miktarda bağış topladı. Halen bölgede olan ve çadırkent kuran sanatçı kurucusu olduğu AHBAP​ derneğini hakkında yapılan eleştirilerden dolayı, spekülasyonlar sebebiyle İçişleri Bakanlığı’ndan denetleme talebinde bulundu.

“EN YAKIN ZAMANDA TEKRAR DENETLENMESİNİ İSTİYOR”

Deprem bölgelerinden ayrılmayan ve çadır kent de kuran Levent bağışlara dair yapılan eleştiriler nedeniyle harekete geçti. Haluk Levent sosyal medyada bir paylaşım yaparak "Spekülasyonlar sebebiyle, AHBAP’ın şeffaflığı için bağış yapan herkesin merakını gidermek adına (her ne kadar aylar önce denetlenmiş olsak da) en yakın zamanda tekrar denetlenmek isteğimizi İç işleri Bakanlığı dernekler müdürlüğüne az önce ilettik. Sayı 34-235-051/24" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...