Tgrt Haber

Hatay’da yağmacıların önünü kestiği tır şoförü olayı anlattı: Ölürüm yine vermem o malları

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
11 Şubat 2023 14:13 - Güncelleme : 11 Şubat 2023 14:19
Hatay’da yağmacıların önünü kestiği tır şoförü olayı anlattı: Ölürüm yine vermem o malları

Deprem bölgesine yola çıkan yardım tırlarının yağmacılar tarafından önü kesildiği videolar sosyal medyada yayıldı. Antakya'da yağmacıların önünü kestiği tır şoförü yaşadıklarını anlattı.

Kahramanmaraş​ merkezli 10 ili etkileyen deprem​ sonrası evsiz kalan vatandaşlar için bölgeye gönderilen bazı yardım tırlarının yağmacılar tarafından önleri kesiliyor. Bölgeye gönderilen yardım tırlarından biri dün Antakya​'da, araçla önü kesilerek bir grup tarafından yağmalanmak istedi. O anları tırın şoförü kamera kaydına alarak tüm Türkiye'ye iletmişti. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından yağmacılar güvenlik güçleri tarafından anında yakalandı.

TIR ŞOFÖRÜ KONUŞTU

O anları yaşayan tır şoförü, yeni bir video yayınlayarak yaşadıklarını anlattı. Hoşafcı, güvenlik güçlerinin çok yoğun olması nedeniyle polise haber vermediğini belirterek:

“Ben polise haber vermedim. Cehennem gibi her yer. Herkesin işi başından aşkın, 3 tane çakala ben pabuç mu bırakacağım? Ben ölürüm yine vermem o malı 100 tane garibin malını ben orada mı bırakacağım?”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fazıl Barut 11 Şubat 2023 15:41

Adamsın....

Sonraki Haber Yükleniyor...