Tgrt Haber

2 aile arasındaki arazi anlaşmazlığında kan döküldü: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Nisan 2022 14:00 - Güncelleme : 12 Nisan 2022 15:13
2 aile arasındaki arazi anlaşmazlığında kan döküldü: Ölü ve yaralılar var

Çorum'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan tartışmada kan aktı. Fındık bahçesinde başlayan kavgada silahlar konuştu. Korkunç olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır 5 kişi yaralandı.

Çorum'un İskilip ilçesinde yaşayan iki aile arasında çıkan tartışma felaketle sonuçlandı. Silahların konuştuğu çatışmada çok sayıda ölü ve yaralı var.

Beyoğlan köyünde yaşanan olaya göre; aralarında arazi sınırları sebebiyle anlaşmazlık bulunan Y.K., Ş.K. ve A.F. ve E.F ile A.F. isimli şahıslar Kızıklı mevkiinde bulunan fındık bahçesinde karşılaştı. İki grup arasında çıkan sözlü tartışma bir anda büyüyüp kavgaya dönüştü. Ailelerin de karıştığı kavgada bir anda silahlar konuştu.

2 ÖLÜ, 5 YARALI

Kavga sırasında açılan ateş sonucu Yusuf Kaçmaz ve Hanım Kaçmaz olay yerinde hayatını kaybederken Ş.K., S.K., Z.K., A.E.F., A.F. yaralandı. Olayın duyulmasına üzerine köye çok sayıda ekip sevk edilirken, olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla İskilip ve Çorum’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından E.F. ve M.F. gözaltına alınırken ayrıca olayda kullanılan 1 adet av tüfeği, 5 adet kartuş ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...