Tgrt Haber

Küçük evlere akın başladı! Tiny House ile hayallere ulaşmak daha yakın…

22 Haziran 2023 11:45 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 17:21
Küçük evlere akın başladı! Tiny House ile hayallere ulaşmak daha yakın…

Dört tekerlekli köy evi konsepti başladı. Dün akşam Kocaeli Dedeman Kartepe Otel'de Han Bahçe Akmeşe Tiny House köyü lansmanı gerçekleşti.

HABER: HÜSEYİN CAN YOSUNTAŞ

Birbirinden tamamen bağımsız 20 dönüm alan içerisinde 63 ihtişamlı Tiny House Köyü’nün tüm alt yapı gereksinimlerini Han bahçe yönetimi tarafından karşılandığını belirten ve böyle büyük bir projeye imzasını atan Küpçüler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metehan Küpçü, “Birbirinden bağımsız 63 Tiny House’tan oluşan projede her bir parsel 317 m2’den oluşuyor. Ayrıca yine Tiny House bölgesinde elektrik ve su bataryaları, internet ve benzeri tüm altyapı gereksinimleri de Han Bahçe yönetimi tarafından karşılanıyor’’ dedi.

DÖRT MEVSİMLİ MÜSTAKİL YAŞAM ALANI

Tiny House içeriği hakkında bilgi veren Küpçü'' Kalpaklı Mevkii, İzmit Akmeşe Otoban Çıkışı’nda yer alan projenin lokasyon açısından da sağladığı çok önemli avantajlar var. Bahçenizdeki tiny house ile, dört mevsim müstakil bir yaşamın tadını çıkarabilir, yoğun iş temposunda hafta sonlarını, sevdiklerinizle unutulmaz kılabilirsiniz. Han Bahçe Akmeşe’de sadece arsanızı almakla kalmaz, elektrik ve su altyapıları hazır, ara yolları yapılı, sokak aydınlatmaları kurulu, 7/24 güvenlikli ve dış alanı taş duvarlarla kaplı, sosyal tesisinde, açık hava sineması, tenis kortu, basket sahası, kafe, yürüyüş yolları, spor alanları ve site konseptinde bir projede ayrıcalıklı bir yaşam alanı'' dedi. 

Küçük evlere akın başladı! Tiny House ile hayallere ulaşmak daha yakın…

HEM HAYALLERİNİZİN HEM YAŞAMIN MERKEZİNDE

Şehir hayatınada yakın olduğunu belirten Küpçü, ''Kocaeli’nin değeri her geçen gün yükselen lokasyonu Akmeşe’de yer alan Han Bahçe Akmeşe Tiny House Köyü, şehir hayatından kopmadan hayalinizdeki doğal hayatı yaşayabileceğiniz eşsiz bir konuma sahip.'' dedi 

Küçük evlere akın başladı! Tiny House ile hayallere ulaşmak daha yakın…

GELECEĞE GÜVENCE VERİYOR

Sevdiklerimizle yarınlar için mutlu bir adım atıldığını belirten Küpçü, ''Gerek üstün lokasyonu ile eşsiz bir karaktere sahip olan Han Bahçe Akmeşe, yüksek yatırım değeriyle hak ettiği karşılığı fazlasıyla veriyor. Han Bahçe Akmeşe, sadece bugün değil gelecekte de yükselmeye devam edecek karlı bir yatırım, sizin ve sevdiklerinizin mutluluğu için sağlam bir güvence müjdeliyor” dedi. 

Küçük evlere akın başladı! Tiny House ile hayallere ulaşmak daha yakın…

TURİSTİK BÖLGELERE KOMŞU VE DOĞAYLA İÇ İÇE

Turistik alanlarada yakın olduğunu dile getiren Küpçü,''Kartepe, Sapanca Gölü̈ ve Maşukiye gibi doğa harikası turistik bölgelere sadece yarım saat uzaklıkta oluşu, arsanızın yatırım değerini yükseltirken, sizlere de çevrenizi keşfetme fırsatı sunuyor. Han Bahçe Akmeşe, şehrin dinamiklerinden uzaklaşmadan, orman havasını içinizde hissedebileceğiniz doğal bitki örtüsü ile huzur ve dinginliği bulabileceğiniz lüks ve prestijli bir hayatı gerçekleştiriyor'' dedi. 

Küçük evlere akın başladı! Tiny House ile hayallere ulaşmak daha yakın…

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR PROJE

Kaliteye önem verdiğini belirten Küpçü, ''Küpçüler A.Ş. olarak, sadece müşterilerimize minimalizm felsefesine uygun yaşam alanları sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sürdürebilir bir gelecek için de çözümler sunuyoruz. Sürdürebilirlik, kurumsal misyonumuzun merkezinde yer alıyor ve bu değerleri müşterilerimize yansıtıyoruz. Yüksek performansa sahip ahşap malzemelerimiz ile uzun yıllar boyu sürecek deneyim ve kalite imkanlarına sahibiz'' şeklinde konuştu. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...