Tgrt Haber

Ukrayna'da 80 yaşındaki adam orduya katılmak istedi: Görüntüler damga vurdu

26 Şubat 2022 13:22 - Güncelleme : 26 Şubat 2022 14:38
80 yaşındaki Ukraynalının görüntüleri damga vurdu.

Ukrayna, Rusya'nın saldırıları karşısında halka silahlanma ve orduya katılma çağrısı yaptı. Topraklarını savunmak isteyen halk günler öncesinden silah eğitimi aldı. 80 yaşındaki bir Ukraynalının orduya katılmak isterken çekildiği görüntüleri rekor kırdı.

80 yaşındaki Ukraynalının görüntüleri damga vurdu.

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı saldırılar sonrası kentlerde bulunan halkın direnişi Vladimir Putin’i şaşırttı. Ukrayna ordusu eli silah tutan herkesi askere çağırdı ve silahlandırma yöntemine gidildi. Rusya’nın ağır saldırıları sonrası karşılık vermek isteyen Ukrayna halkı günler öncesinden eğitim aldı.

Bölgeden art arda gelen görüntülerde bir Ukraynalının Rus askeri konvoyunun önünde tek başına durması gündemini korurken, yürek ısıtan bir görüntü daha basına servis edildi.

80 YAŞINDA ORDUYA KATILMAK İSTEDİ

80 yaşındaki Ukraynalı bir adam torunları için savaşmak istediğini söyledi ve orduya girmek istediğini belirtti. Yanına 2 tişört, bir çift ekstra pantolon, diş fırçası ve öğle yemeği için birkaç sandviç alan 80 yaşındaki adamın görüntüleri rekor kırdı.

ESKİ 'FİRST LADY' HAYRAN KALDI

Yaşlı adamın bu girişimi Ukrayna'nın eski 'First Lady'si Kateryna Yuşçenko'yu kendine hayran bıraktı. Ukrayna'nın eski devlet başkanı Viktor Yuşçenko ile evli olan Kateryna Yuşçenko, olay anın görüntülerini Twitter hesabından paylaştı.

Ukrayna'da 80 yaşındaki adam orduya katılmak istedi: Görüntüler damga vurdu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...