Tgrt Haber

AK Parti Mardin il başkanlığı görevine Mehmet Uncu getirildi

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Ağustos 2024 09:06 - Güncelleme : 08 Ağustos 2024 09:07
AK Parti Mardin il başkanlığı görevine Mehmet Uncu getirildi

AK Parti Teşkilat Başkanlığı X (Twitter) sosyal medya hesabından Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Rize ve Mardin illerine yeni AK Parti il başkanlarının atandığını bildirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan bildiriye göre; eski AK PartiMardin​ il başkanı Vahap Alma’nın yerine 
Mehmet Uncu getirildi.

MARDİN İL BAŞKANI MEHMET UNCU KİMDİR?

1985 yılında Mardin’in Artuklu​ ilçesinde dünyaya gelen Mehmet Uncu, ilk ve orta öğrenimini Mardin’de tamamladıktan sonra Üniversite hayatına Ankara ODTÜ İktisat bölümüyle başladı.

Yüksek lisansını ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlayan Mehmet Uncu’ya Birleşik Krallık tarafından dört farklı kategoride (Bilim ve Sürdürülebilirlik; Kültür ve Yaratıcılık; Sosyal Eylem; İş ve İnovasyon) verilen British Council Study UK 2023 Mezun Ödülünü, “Kültür ve Yaratıcılık” dalında kazandı.

Avrupa’nın en prestijli bursu kabul edilen Jean Monnet bursunu kazanan Uncu, University of East Anglia’da Kalkınma alanında yüksek lisansını onur derecesiyle tamamlayarak Dicle Kalkınma Ajansı, Uluslararası Tasarım Vakfı, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ tarafından birçok ödül aldı.

MARDİN İL BAŞKANI KİM OLDU?

AK Parti Mardin il başkanlığı görevine Mehmet Uncu getirildi.

 

Foto Kaynak: Mardin Ticaret ve Sanayi Odası

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ömer! Uncu11 Ağustos 2024 11:31

Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın yeni görevide başarılar dilerim selamlar Ömer uncu

Sonraki Haber Yükleniyor...