Tgrt Haber

Bambaşka Biri Kenan kimdir, gerçek adı ne? Burak Deniz instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Eylül 2023 16:03 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 16:43
Bambaşka Biri Kenan kimdir, gerçek adı ne? Burak Deniz instagram hesabı!

Bu akşam FOX TV ekranında yayınlanacak Bambaşka Biri dizisinde Kenan rolü izleyici tarafından araştırılıyor. Ünlü ana haber bülteni sunucusu olan Kenan'ın Leyla ile karşılaşması ve gelişen olaylar izleyiciyi merakta bırakacak.

Dram, cinayet ve romantik komedi türündeki Bambaşka Biri​ dizisinin ilk bölümğ bu akşam FOX TV ekranında yayında olacak. Başrolünde Hande Erçel​ ve Burak Deniz​'in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. 

BAMBAŞKA BİRİ KENAN​ KİMDİR?

Bambaşka Biri Kenan; Türkiye’nin en başarılı, en ünlü ana haber bülteni sunucusu. Aynı zamanda zeki, esprili ve yakışıklı bir adam. İstanbul’da işlenen bir cinayetin gizemli katil zanlısının sesini duyurmak için Kenan’ı seçmesiyle Kenan, kendini soruşturmanın savcısı Leyla’yla bir maceranın içinde bulur. İlk görüşte hoşlandığı bu güzel kadın Kenan’ı çok etkilemiştir. Ne var ki Kenan’ın kendisinin dahi haberdar olmadığı gizemli hastalığı Kenan ve Leyla​ için büyük bir sınav olacaktır. Bambaşka Biri rolünü oyuncu Burak Deniz oynuyor. 

Bambaşka Biri Kenan kimdir, gerçek adı ne? Burak Deniz instagram hesabı!

BURAK DENİZ KİMDİR, INSTAGRAM HESABI NE?

17 Şubat 1991 doğumu Burak Deniz, ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sanat Tarihi okudu. Lise yıllarındayken gittiği bir oyunculuk atölyesinde İstanbul'daki bir cast direktörü Gökçe Doruk Erten tarafından keşfedilmesiyle oyuncuğa adım atmış oldu. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanmayan oyuncu, 6,8 milyon takipçiye sahip. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...