Tgrt Haber

Erzincan toprak kayması çıkarılanlar oldu mu? Maden kazasımda göçük altında kalan işçiler bulundu mu?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2024 14:19 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 14:27

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden kazasının ardından toprak altında kalan işçilerin bulunup bulunmadığı merak konusu oldu. Türkiye'nin gündeminde yer alan toprak kayması ile ilgili Erzincan toprak kayması çıkarılanlar oldu mu sorusu gündemde yer aldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'da meydana gelen maden kazası ile ilgili açıklamada bulunmuştu. Detaylar...

Erzincan​'da meydana gelen toprak kaymasının ardından arama ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği işçilerin son durumu merak edildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın açıklamasının ardından ise Erzincan toprak kaymasından çıkarılanlar oldu mu sorusu araştırılmaya başlandı. Türkiye'nin yüreklerini yakan konu ile ilişkin detaylar...

ERZİNCAN TOPRAK KAYMASI​ ÇIKARILANLAR OLDU MU?

Erzincan'ın İliç​ ilçesinde toprak kayması meydana gelmesinin ardından 9 işçi​ göçük altında kalmıştı. Günlerdir süren çalışmalar devam ederken vatandaşlar göçük altında kalan vatandaşların bulunup bulunmadığını merak etti. Maden kazasında toprak altında kalan işçiler henüz bulunamadı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, konu ile ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Yeni heyelan riskini ortadan kaldırmak, aramaların güvenliğini sağlamak için yürüttüğümüz faaliyetler hızlanarak devam ediyor."

Erzincan toprak kayması çıkarılanlar oldu mu? Maden kazası işçiler bulundu mu? - 1. Resim

Bakan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise şöyle oldu:

"İliç’te maden sahasında yaşanan heyelanın 13. gününde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yeni heyelan riskini ortadan kaldırmak, aramaların güvenliğini sağlamak için yürüttüğümüz faaliyetler hızlanarak devam ediyor. Bugün heyelanın gerçekleştiği Sabırlı Deresi'ne kadar inerek alanı daha yakından inceledik. Bundan sonraki süreçte atılacak adımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...