Tgrt Haber

İnci Taneleri dizisinde Yıldız karakterini Ümit Beste Kargın canlandırıyor

Editör: Aleyna Kapti / Kaynak: TGRT HABER
17 Ekim 2024 21:38 - Güncelleme : 17 Ekim 2024 21:47
İnci Taneleri dizisinde Yıldız karakterini Ümit Beste Kargın canlandırıyor

Kanal D'de yer alan İnci Taneleri dizisinin Yıldız karakteri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bununla birlikte izleyiciler İnci Taneleri Yıldız kimdir sorusunu soruyor.

Kanal D'de yayınlanan İnci Taneleri​ dizisindeki Yıldız​ karakteri dikkatleri çekiyor. Bununla birlikte vatandaşlar İnci Taneleri Yıldız kimdir sorusunu soruyor. 

Yıldız karakterini canlandıran Ümit Beste Kargın izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte detaylar!

İnci Taneleri dizisinde Yıldız karakterini Ümit Beste Kargın canlandırıyor - 1. Resim

İNCİ TANELERİ YILDIZ KİMDİR?

İnci Taneleri dizisindeki Yıldız karakteri yoğun ilgi görüyor. Dizideki Yıldız karakterini Ümit Beste Kargın canlandırıyor. Kargın, 1993 yılında doğdu. 

31 yaşında olan oyuncu, hayatını İstanbul​'da sürdürüyor. Eskişehir Anadolu Üniversitesi​ Tiyatro bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 

Oyunculuk kariyerine Bursa Nilüfer Tiyatrosu'nda başlayan Kargın; Joker, Ex Aşkım, Yargı ve Şahsiyet gibi yapımlarda rol aldı. Son olarak ise Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde oynuyor.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz17 Ekim 2024 21:50

Bu dizileri çok sevmem ama bu kadının ismi ve rolü beni biraz meraklandırdı açıkçası

Sonraki Haber Yükleniyor...