Tgrt Haber

İsmail Haniye'nin son hali İran'da çekilen bir fotoğraftan! Detaydaki görüntü El Aksa Camii'ye benzetildi

Editör: Şimal Güdüm / Kaynak: TGRT Haber
31 Temmuz 2024 09:04 - Güncelleme : 31 Temmuz 2024 10:08

İran Tahran'da bu sabah gerçekleşen saldırı sonrası hayatını kaybeden Hamas Lideri İsmail Haniye'nin son halindeki detay "direniş"in sembolüne vurgu yaptı. Saldırı sonrası çekilen görüntüler ise İran medyası tarafından paylaşıldı.

62 yaşında hayatını kaybeden İsmail Heniyye'nin vefatı sonrası taziye mesajları gelirken bir de fotoğrafı paylaşıldı. Son halindeki cami detayı ise yürekleri burktu.

İSMAİL HANİYE'NİN SON HALİ

İran​'da gerçekleşen seçimler sonrası Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan'ın göreve başlama törenine katılmak için bulunduğu İran'da öldürülen Hamas​ lideri Haniye'nin son hali ortaya çıktı.

İsmail Haniye'nin son hali İran'da çekilen bir fotoğraftan! Detaydaki görüntü El Aksa Camii'ye benzetildi - 1. Resim

İran medyasının paylaştığı fotoğrafta Haniye, 'direniş' simgelerinin bulunduğu bir bölgede, El Aksa Camii modelinin yanında duruyor.

EL AKSA CAMİİ NEYİ İFADE EDER?

Mescidi Aksa, Hazreti Peygamber ve dönemin Müslümanları için ilk kıble, yeryüzüne inşa edilen ikinci camii olarak önemli bir yere sahiptir.

Mescid-i Aksa'nın El-Esbat, Hutta, Kral Faysal, El-Gavanime, En-Nazır, El-Hadid, El-Kattanin, Mutahhara, Es-Silsile ve El-Megaribe olmak üzere açık olan 10 kapısı bulunuyor.

İsmail Haniye'nin son hali İran'da çekilen bir fotoğraftan! Detaydaki görüntü El Aksa Camii'ye benzetildi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...