Tgrt Haber

İzmir Karşıyaka yangını nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
16 Ağustos 2024 14:39 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 14:46

Dün akşam İzmir'in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı Karatepe mevkiinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ilerlerken çalışmalar sürüyor. İzmir yangınında dumanlar gökyüzünü kaplarken bazı yolların trafiğe kapatıldığı duyurulurken hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak araştırılıyor.

İzmir’in Karşıyaka​ ilçesinde çıkan orman yangınında söndürme çalışmaları sürerken henüz kontrol altına alınamadı. Havadan ve karadan olarak büyük çalışma yürütülürken yangının rüzgar etkisiyle büyümesinin ardından birkaç güzergah trafiğe kapatıldı.

İZMİR​'DE HANGİ YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI 16 AĞUSTOS?

Bugün İzmir'de çıkan yangın büyümeye devam ederken Doğançay ve Sancaklı mahallelerine ulaştı.

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Doğançay bölgesindeki yangın, rüzgarın da etkisiyle maalesef yerleşim yerlerine kadar ulaştı. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın bir an önce evlerini boşaltmasını istiyoruz.

Havadan ve karadan devam eden söndürme çalışmalarında tüm saha görevlilerimizin yangını söndürebilmesi için görevi olmayan araçların ve vatandaşlarımızın da bölgeden uzaklaşmasını önemle rica ediyoruz" sözleri ile uyarıda bulunurken İzmir Büyükşehir Belediyesi trafiğe kapatılan yolları duyurdu.

Bugün yangın sebebiyle Doğançay Mahallesi ile Sancaklı Mahallesi’ne gidilen yollar, Yeni Girne Caddesi üzerinden Zübeyde Hanım Mahallesi’ne gidişler, Baş Pehlivan Karaali Caddesi üzeri deniz kortları istikametine doğru olan yol ve Bayraklı Toki'ler 6. Etap’da istikametine giden yollar kapatıldı.

İZMİR TRAFİĞE KAPATILAN YOLLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Karşıyaka ilçesinde büyüyen yangın yerleşim alanlarına yayılırken İzmir Büyükşehir Belediyesi şu duyuruyu yaptı:

İzmir Karşıyaka yangını nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...