Tgrt Haber

Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga neden yok, ayrıldılar mı? Kısmetse Olur Tolga ve Aybüke neden yok?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Şubat 2023 10:24 - Güncelleme : 23 Şubat 2023 14:45
Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga neden yok, ayrıldılar mı? Kısmetse Olur Tolga ve Aybüke neden yok?

Haftanın 6 günü yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyor. Kahramanmaraş merkezli 7,7, ve 7,6 büyüklüğünde depremin meydana gelmesinin ardından Kısmetse Olur bir süre yayında yer almadı. Bu hafta başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yarışmacılardan Aybüke ve Tolga'nın yer almaması dikkat çekti. Peki, Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga neden yok, ayrıldılar mı? Kısmetse Olur Tolga ve Aybüke neden yok?

Kahramanmaraş​ merkezli yaşanan 2 büyük depremin ardından televizyon kanalları yayın akışında değişikliğe gitti. Diziler ve eğlence programları yayın akışından kaldırıldı. Bu hafta dizilerin yayınlanması bekleniyordu. Ancak pazartesi günü Hatay​'da 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremler nedeniyle tekrar yayın akışından kaldırıldı. Kısmetse Olur​ Aşkın Gücü programı bu hafta itibariyle tekrar yayın hayatına başladı. Peki, Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga neden yok, ayrıldılar mı? Kısmetse Olur Tolga ve Aybüke neden yok? 

KISMETSE OLUR TOLGA VE AYBÜKE NDEN YOK?

Programın sunuculuğunu üstlenen Öykü Serter mazeret belirtmeden çekime katılmayacaklarını belirten Aybüke ve Tolga'nın yarışmanın kuralları nedeniyle  yarışmadan dikalifiye edildiğini açıkladı. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Aybüke ve Tolga, bile isteye yarışmadan ayrıldıklarını dile getirdi. 

Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga neden yok, ayrıldılar mı? Kısmetse Olur Tolga ve Aybüke neden yok?

KISMETSE OLUR AYBÜKE KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışma programında dikkat çeken bir isim olan Aybüke Çangal, 25 Ekim 2001 doğumludur.  TikTok fenomeni olan Aybüke yayınladığı bir videoda boynuna 'Çakal' dövmesi yaptırmasıyla biliniyor. Genç fenomen Aybüke Çangal, üniversite eğitimini Beden Eğitimi üzerinde yaptığını belirtti.

KISMETSE OLUR TOLGA KİMDİR?

1998 doğumlu olan Tolga Kandemir aslen İzmitli'dir. Kısmetse Olur Tolga, 2019 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuş daha sonra Best Model of the World yarışmasında ise ikinci olmuştur. İstanbul'da yaşayan Tolga lisanslı basketbol oyuncusudur. Tolga Kandemir sosyal medyada 93 bin takipçisi bulunmaktadır.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ğözde. Yığcı30 Ağustos 2023 23:37

Evlilik kısmet mavi ay. Dua. Edilir.

Sonraki Haber Yükleniyor...