Tgrt Haber

Kısmetse Olur Rotinda kimdir? Kısmetse Olur Rotinda instagram hesabı nedir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Şubat 2023 10:49 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 11:21
Kısmetse Olur Rotinda kimdir? Kısmetse Olur Rotinda instagram hesabı nedir?

Haftanın 6 günü yayınlanan Kısmetse Olur programı, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük hasara neden olan deprem sebebiyle bir süre yayın akışında yer almadı. Saat 18:00'de başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü Öykü Serter'in sunumuyla ekrana geliyor. Deprem sonrası Kısmetse Olur youtube platformunda yayın hayatına başladı. Peki, Kısmetse Olur Rotinda kimdir? Kısmetse Olur Rotinda instagram hesabı nedir?

Uzun bir aranın ardından başlayan Kısmetse OlurAşkın Gücü​ yarışması bu yıl youtube platformunda tekrar yayınlanmaya başladı. Sosyal medyada çok ses getiren Kısmetse Olur, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem​ sebebiyle yayın hayatına bir süre ara verdi. Bu hafta tekrar yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur'da yeni gelen yarışmacı dikkat çekmeyi başardı. Peki, Kısmetse Olur Rotinda kimdir? Kısmetse Olur Rotinda instagram hesabı nedir? 

KISMETSE OLUR ROTİNDA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Diyarbakırlı olan Rotinda, 18 yaşında. 1.72 boyunda olan Rotinda, güzellik uzmanı. Annesinin izinden gittiğini söyleyen Rotinda, güzellik uzmanı için sertifikalar aldığını açıkladı. 

Kısmetse Olur Rotinda kimdir? Kısmetse Olur Rotinda instagram hesabı nedir?

KISMETSE OLUR ROTİNDA INSTAGRAM HESABI

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Rotinda, 16 bin takipçiye sahiptir. Kısa sürede sosyal medyada dikkat çeken Rotinda, kısa sürede binlerce beğeni aldı. 

KISMETSE OLUR AYBÜKE VE TOLGA NEDEN YOK? - TIKLAYIN 

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI 

Gelin adayları: Şeydanur, Simge, Buse, Yaren, Cansel, Elif, Rotinda ve Ayşenur.

Damat adayları: Çağrı, Bilek, Sedat, Erhan, Ozan, Batuhan ve Oğulcan.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...