Tgrt Haber

Nilsu Berfin Aktaş evli mi, kiminle? Nilsu Berfin Aktaş eski eşi kim?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2024 10:58 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 11:09
Nilsu Berfin Aktaş evli mi, kiminle? Nilsu Berfin Aktaş eski eşi kim?

1998 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın özel hayatı da merak konusu oldu. Çeşitli projelerde yer alan Nilsu Berfin Aktaş'a dair merak edilenler arasında ise Nilsu Berfin Aktaş evli mi, kiminle gibi sorular yer aldı. Aktaş'ın eski eşi olan Serdar Sertçelik ise gündemde yer aldı. Detaylar...

17 Ağustos 1998 tarihinde Ankara​'da dünyaya gelen ve ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz Nilsu Berfin Aktaş​'ın eski eşi merak edilenler arasında yer aldı. Son zamanlarda gündemde yer alan Nilsu Berfin Aktaş'ın özel hayatı merak edilirken sevenleri evli mi, kiminle gibi soruları araştırmaya başladı. Peki, Nilsu Berfin Aktaş eski eşi kim?

NİLSU BERFİN AKTAŞ EVLİ Mİ?

Oyuncu​ Nilsu Berfin Aktaş, Ankara'da olan iş adamı Serdar Sertçelik​ ile evlenmişti. Cezaevinde yatan ve cezaevinden çıktıktan sonra yurt dışına gittiği iddia edilen Serdar Sertçelik ile evliliği 14 Temmuz 2023'te sona erdi. İkili anlaşmalı olarak boşanmıştır.

NİLSU BERFİN AKTAŞ'IN ESKİ EŞİ KİM?

Nilsu Berfin Aktaş'ın eski eşi Serdar Sertçelik’tir. İkili 2023 senesinde yollarını ayırdı. 

Nilsu Berfin Aktaş evli mi, kiminle? Nilsu Berfin Aktaş eski eşi kim? - 1. Resim

NİLSU BERFİN AKTAŞ KİMDİR?

17 Ağustos 1998 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Yetenek Evi Sanat Akademisi'nden mezun olmasının ardından Aktaş, Geleceğin Starı yarışmasının ardından bilinen isimler arasında yer almaya başladı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başrol olarak yer almıştı. 2021 senesinde Star TV'de yayınlanan Benim Hayatım dizisinde de rol aldı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde de başrolde yer alan Aktaş, Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...