Tgrt Haber

ÖGG Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86.Yenileme Eğitimi sınav sonuçları bugün açıklanacak

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2024 16:00 - Güncelleme : 13 Eylül 2024 09:35
ÖGG Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86.Yenileme Eğitimi sınav sonuçları bugün açıklanacak

Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavının sonuç tarihi belli oldu. İki hafta önce yapılan ÖGG sınavına giren adaylar, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir merak ediyor.

25 Ağustos Pazar günü düzenlenen Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavının sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü​ internet sitesinden sorgulanabilecek.

Özel güvenlik sınav sonuçlarının açıklanma gününde adaylar, ÖGG sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak araştırmaya başladı.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) takvimine göre;  Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçları 13 Eylül​ Cuma günü erişime açılacak.

ÖGG Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86.Yenileme Eğitimi sınav sonuçları Cuma günü açıklanacak - 1. Resim

ÖGG SINAV SONUCU NASIL SORGULANIR?

ÖGG sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü internet sitesinden T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodlarını sisteme girerek sorgulanabilir.

ÖGG PUANI NASIL HESAPLANIR?

ÖGG puanları, her soru 1 puan olmak üzere 100’lük sistem ile hesaplanacak. Aynı zamanda 100 soruluk silahsız ve 25 soruluk silahlı bölümden oluşan sınavdan sonra adaylar 5 atışlık uygulama sınavında alınan puanlarla değerlendiriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Selim11 Eylül 2024 20:31

Bu kadar heyecanla bekledikleri sınav sonuçlarını merak ediyolar çokta güzel olmuş bence

Sonraki Haber Yükleniyor...